Tidligere år kan ses her :

2011
2012
2013
2014
2015
2016

2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023

2024
16.03.2024 Man må sige der er nogle Lapinette-piger, der vises flot frem i LP2 i år. Året er dårligt startet og i dag stillede Icha i LP2 i Karlebo. Hun opnåede 224 points, 1. præmie - og titlen LP2 :D Dertil blev hun 3. vinder.

KÆMPE tillyke til Icha og ejer LoneLP1 LP2 RBM SIWISCG22 SIEEHSC-G
Lapinette´s I still got the Blues


ultimo feb.2024 Den sidste uges tid i februar var en trist en af slagsen. 2 Lapinetter måtte der siges farvel til. Begge en del før "tid er", synes man. Den første var Huxi - fra H kuldet. Lapinette´s Heaven`s on fire.

Huxi blev akut dårlig, og efter flere undersøgelser hos forskellige dyrlæger, viste det sig efter en CT scanning, at han havde en del fritstående væske i bugen. Der var infektion i tarmene og mellem de indre organer - og værst af alt : tumorer i lungerne. Familien valgte i samråd med dyrlægen, at han ikke skulle vækkes igen efter den scanning. Huxi blev 8½ år. Sov sødt, Huxi!

Bare 4 dage efter fulgte Joy - Lapinette´s Jazz´n Joy, som kun blev 4 år. Hun brækkede det ene forben 4 mdr tidligere, ved at løbe i skoven. Ingen ved, hvordan det skete - hun var bag en busk, da hun pludselig skreg op. Hun gennemgik efterfølgende operation og genoptræning, men det blev aldrig rigtigt helt godt, så ejer valgte at aflive hende her ultimo oktober. Sov sødt, Joy!

Det er altid ufatteligt hårdt at måtte sige farvel - men særligt til hunde, der ikke blev ældre. Jeg føler med ejerne!


Lapinette´s Heaven`s on Fire "Huxi"


Lapinette´s Jazz`n Joy "Joy""

24.02.2024 Jayme stillede i dag i LP2 i border collie klubben. Det var 5. gang hun stillede i LP2. Hun har haft godt af at blive i klasserne lidt tid, idet det sværeste med hende ikke er øvelserne, men modus. Hun kører ret højt, så det handler meget om at holde hende nede i tempo. I dag opnåede hun igen en 1. præmie ( som de sidste 4 gange også ), og blev tillige 2. vinder i klassen ( 236 points ).

I og med hun nu har 5 1. præmier i LP2, har hun opnået titlen LP2B ( B for bronze ).LP1 LP2 LP2B RBM RØM DKRLCH SISLCS SIRLB SIRLØ SIEEHSC-G
Lapinette´s Jawsome Jacintha


10.02.2024 Hera stillede i LP2 i dag i Sommersted, Jylland - og opnåede 262,5 points, 1.præmie - og blev tillige 1. vinder. Hendes 3. 1. præmie i klassen.

KÆMPE tillykke til Hera og ejer Erika!DKRLCH FP LP1 RBM RØM BPB HTMF LP2
SISLCS TKP(US) SIWISCG22 23 SIRLB SIMSC-G23
Lapinette´s Heading for the top "Hera"


03.02.2024 Vinteren over har der været gang i en Sirius Winter Sniffs challenge - som 4 Lapinetter deltog i. Melody var med i junior-udgaven. Boogie, Hera og Louisiana i den for de voksne.

Alle 4 hunde bestod med guld - og opnåede dermed titlen SIWISCG23. Melodys dog SIWIJSCG23 - et lille J for junior.

Stort tillykke til Erika og Merete med guldet :)


Melody, Hera, Boogie og Louisiana - og alle fik en fin roset + diplom.

primo 2024 I Finland har Lapinette´s Jazzmin også haft et forrygende flot år. Hun har stillet både til rallyprøver, brugsprøve og i LP. Hun har opnået 2 certer i rally, så hun mangler kun 1, så er hun champion ligesom de 2 kuldsøstre her i Danmark. Hun har opnået 3 * 1. præmie i hvad der svarer til LP2 - og også bestået en brugsprøve i finsk bruks - med spor.

Alle de flotte præstationer har betydet hun har placeret sig om Årets collie, 1. vinder i alle 3 discipliner i sin "lokalafdeling" af den finske collieklub + som årets mest alsidige collie. Eftersom Finland er så stort, er deres klub delt op i underafdelinger. Jazzmin blev altså Årets collie i rally, Årets collie i LP og Årets collie i Bruks. Dertil kåret som Årets mest alsidige collie. Dette i Collieklubbens Savo-karjalas afdeling.

Stort tillykke til Jazzmin og Britta herfra!!

Diplom fra finsk collie Klub


Jazzmin ifm prøveaflæggelse af hver af de 3 discipliner

primo 2024 I starten af 2024 blev Årets Collier i Dansk Collie Klub så kåret. Dette i rally, LP, nosework og udstilling - og Lapinetterne var med i alle kategorier. Også i udstilling for første gang.

For at starte med Rally, var Lapinetterne i 2023 flot repræsenterede i de høje klasser. Således blev også både Joy, Jayme og deres mor Prima danske Rally champions.De blev også Årets hunde i den rækkefølge i Ekspertklassen, og alle 3 blev placerede som vindere, idet 9 + collier har stillet op i klassen i 23.

Hera blev årets collie i championklassen.

Rally ekspert :
1. vinder : Lapinette´s Jazz´n Joy
2. vinder : Lapinette´s Jawsome Jacintha
3. vinder : Pia vom Bopparder Hamm

Rally Champion :
1. vinder : Lapinette´s Heading for the Top


4 fine piger, som er kåret som Årets Collies i rally i DCK 23

Også i LP har Lapinetterne klaret sig godt i år. I LP1, opnåede Fønix at blive Årets collie, 2. vinder ( igen har antallet af hundene i klassen medført, der kunne kåres en 2. vinder ), og i LP2 blev Hera Årets Collie.

LP1:
2. vinder : Lapinette´s Knight and Day

LP2:
1. vinder : Lapinette´s Heading for the Top

Fønix og Hera med rosetter fra nogle af årets præstationer

Også i nosework kåres Årets Collies, godt nok på et privat initiativ - men selve kåringen foregår i klubregi.

Merete har nailet den både i NW1 og NW3 med hendes 2 Lapinetter, således de er blevet 1. vindere i hver deres klasse.

NW1:
1. vinder : Lapinette´s Living, Loving, Sniffing

NW3:
1. vinder : Lapinette´s Isabella Blues


Louisiana og Isabella

I udstilling har Loke været vist et par gange i hhv baby og hvalpeklasse. Det har han klaret så flot, at han i år er kåret som Årets baby/hvalp - på en delt 2.vinderplads.

Årets baby/hvalp - udstilling
2. vinder : Lapinette´s Loud and Proud

Loke - 11 mdr gammel

Stort tillykke til alle vinderne i "Årets hunde". Det er super flot.

Dvs Marieanne/Joy, Tina/Fønix, Erika/Hera, Merete/Louisiana, Merete/Isabella - og Lone/Loke.

Der er også hunde af huset, der har lavet flotte præstationer i år, hvor ejeren ikke er medlem af DCK, og derfor ikke er med i denne interne konkurrence lavet af Dansk Collie Klub. Men det gør jo ikke præstationerne dårligere - og det er en stor fornøjelse af følge jer også!!

Jeg har meldt mig ud af DKC her pt 01.01.2024 - så mine hunde vil heller ikke være en del af det game fremover. Men jeg tænker vi skal ud og give den gas alligevel :D

29.12.2023 Boogie var til sin første prøve i nosework lige inden årsskiftet, så derfor kommer det også med her.

Han lavede nogle rigtigt fine ting - og et par fejlmarkeringer. Lidt for hurtig/ivrig til at "afslutte". Men siden har vi fundet et super hold i nosework, og jeg er blevet meget skarpere på at træne/læse dette.

Men han opnåede at blive 2. vinder i beholdersøget ( ud af 40 hunde ), så det var da en god start med det.

Boogie med sin super flotte 2. vinder roset

Louisiana var til samme prøve, og vandt simpelthen hele prøven. Dvs hun blev samlet 1. vinder af samtlige 4 søg. Dertil blev hun 2. vinder i indesøget.

KÆMPE tillykke til Louisiana og ejer Merete!!


Louisiana med sine fine rosetter, for dels 2. vinder i indesøg + samlet 1. vinder

01.03.2024 Så er 2024 kommet rigtig godt i gang, og jeg har ikke fået opdateret i et par mdr. Der har været lidt bøvl med hjemmesiden her, og jeg vidste ikke om den kunne bestå. Derfor var det heller ikke motiverende at lægge energi i at opdatere. Men nu skulle alt være som det plejer. Så nu starter jeg fra en ende af, og bruger de næste par dage på at få opdateret til nu.