Tidligere år kan ses her :

2011
2012
2013
2014
2015
2016

2017

2018
07.01.2018 Så er vi i gang med det nye år, og tavlen i "News" er visket ren. Året 2017 ligger som link herover - sammen med de andre år siden 2011. Det er altid spændende at flytte den side - om jeg får slettet det hele i stedet :D

Som vanligt starter det nye år med at fejre det gamle - og konkret kåres Årets Hunde i diverse hundesportsgrene. Dette år har været et spændende år, hvor der har været rigtigt mange collier på banerne. Jeg kan ikke huske vi nogensinde før har haft så rigt og frodigt miljø omkring det at træne med sin collie. Jeg håber 2018 fortsætter i samme stil - meget tyder på det :)

Mange Lapinetter har gjort det rigtigt godt i 2017 - og flere er landet blandt Årets hunde. 3 stk. blandt Årets Hunde i rally.......Hera, som kun lige er 2 år, men har haft et enestående debutår. Dels med mange flotte rallypræstationer, med en bestået færdselsprøve - og hele 5 points i færdighedsprøverne.

Halvsøster Fanny er blevet Årets Collie, 3. vinder i Rally øvede klassen. Det har hun gjort sig fortjent til, samtidig med hun har trænet LP3 og haft mest fokus på det.

Deres mormor Donna - grand old lady, er Årets collie i Rally Championklassen for 2. gang i træk. 10½ år - og still going strong!


Hera, Fanny og Donna


Som om det ikke kunne være nok med det, så blev der sidste år ( for første gang ) kåret Årets Hunde i færdighedsprøverne, for at opmuntre collierne til at deltage i disse prøver. Det er bestemt medvirkende til at motivere til at komme ud på banerne til disse prøver også!

I år er hele 5 Lapinetter blandt Årets Hunde. Samtlige klasser af vundet af en Lapinette, og 2 2. vindere ligeledes. Det er lige ved at blive et helt familieforetagende med Donna, datter Summer og hendes 2 døtre Fanny og Hera. Dixie er dog den der er nået længst - og har som den eneste klaret fp3 klassen! Nu hepper vi på titelprøven kommer i hus i 2018 :)!


Hera,Donna
Fanny, Summer og Dixie