Tidligere år kan ses her :

2011
2012
2013
2014
2015
2016

2017
2018

2019
24.01.2019 Jeg må hellere huske at få med her også, at der nu er talt sammen efter årets 4 omgange af Rallydysten i 2018, og bedste hund i begynderklassen var sørme Prima. Hun har også gået rigtigt godt de 3 af gangene - og den 4. gik hun også godt. Der var det mig der lavede en fejl :)

En uoffociel, men super hyggelig og lærerig event med Rallydysten. Prima har aldrig trænet rally, og kommer heller ikke til det foreløbig. Vi nuppede den på charme, selvtillid og lækker pels :D
Prima, som nr. 1


12.01.2019 Dårligt er året startet, før det første resultat tikker ind :)

I dag har Isabella og ejer Merete været til dobbelt rallyprøve i Herringsløse. Det gik så godt, at de fik hentet 2 pinde, og dermed har Isabellea i dag opnået titlen RBM

KÆMPE tillykke til Isabella og Merete


NW1 RBM L. Isabella Blues


primo jan.2019 Så er der startet et nyt år. Både ude irl - og nu også her på sitet :) Som altid starter året med kåringen af Årets Hunde - og det er altså Årets Hunde 2018. Dette i DCK-regi ( Dansk collie Klub ). Igen har hundene af huset her gjort det fantastisk flot. Både i kvantitet og kvalitet.

Jeg glæder mig usigeligt over, at i 2018 har hele 14 hunde af huset stillet til en officiel prøve.

Nogen har så udover beståede prøver og evt. nye titler også opnået at blive placerede blandt Årets Hunde.

Min egen Donna er for 3. år i træk blevet Årets Collie i Rally Championklassen.

Hun er blevet 11 år i år, så det er jo fantastisk hun har klaret det så flot i så høj en alder.Donna er også blevet Dansk Veteran Champion i år ( udstilling ) og Københavns-Veteran-Vinder. Skal man have alle hendes titler med, er det : LP1 LP2 LP3 DKLPCH RBM RØM DKRLCH DKRSCH BRGPR DKVECH KBHV13 KBHVV18. Sikke meget vi har nået sammen!

Prima har haft sit debutår,og udover at opnå 3 titler ( BPB, LP1 og RBM) er hun ligeledes blevet Årets Collie, i LP1, 2. vinder.


Donna, Årets hund i Rallychampion
Prima, Årets Hund i LP1, 2. vinder


Årets hund i LP1, 1. vinder - er Hera med ejer Erika (FP LP1 RBM RØM Lapinette´s Heading for the Top) De er ligeledes Årets Hund, Rally øvede, 3. vinder. Et super flot år de har haft, med bl.a deltagelse i DM i begge klasser - og hhv 6. vinder i LP1 og 2. vinder i Rally øvede til DM. Billedet her er netop derfra :) KÆMPE Tillykke til jer!!


Hera - Årets Hund i LP1, samt Årets hund i Rally øvede, 3. vinder

Rammstein ( FP LP1 RBM RØM L. Count Basie ) og Madonna ( LP1 RBM RØM L. Easy Tiger ) har begge stillet i ekspertklassen i år. De er blevet hhv 2. og 3. vinder i Årets Hunde i denne. Da antallet af deltagere afgør, hvor mange hunde der kåres, er Rammstein officielt Årets Hund, Rally Ekspert, 2 vinder - og kan også se frem til en stor flot roset. Han opnåede også et cert i rally her i 2018. Madonna bliver dog også nævnt her, selv om deltagerantallet i klassen ikke er nok til at udløse en 3. vinder. :)
KÆMPE tillykke til Rammstein, Madonna og ejer Lone!!


Rammstein, Årets Hund i Rally Ekspert,2.vinder
Madonna blev nr. 3, men kåres ikke officielt


For 3. år i træk, er også Årets Hunde i Færdighedsprøverne kåret. Det er ikke klubben som sådan, der kårer disse, men på baggrund af privat sponsorat. I år har jeg overtaget dette, idet jeg synes indlæringen af disse øvelser rykker os mennesker som hundeførere.

En del hunde af huset har stillet op i disse i år, og 4 stk har placeret sig som Årets hunde.

Prima ( Pia vom Bopparder Hamm ) er ÅH2 i FP1
Casey ( Lapinette´s Classic Blue Note ) er ÅH1 i FP2
Easy ( Lapinette´s Idaho by Night ) er ÅH3 i FP2
Dixie ( Lapinette´s Girl Crazy ) er ÅH1 i Titelprøven.

KÆMPE tillykke med det!!


Prima, Casey, Easy og Dixie

Endnu et privat sponsorat har medført Årets Collie i Nosework 1 er blevet kåret. Denne titel fik Isabella ( NW1 Lapinette´s Isabella Blues ) sammen med ejer Merete. KÆMPE tillykke med det :)


Isabella

Et super flot år for hvalpene af huset ude på banerne.Årets hunde fejres og hædres med rosetter på klubbens generalforsamling i marts måned.TUSINDE tak for et spændende år til jer alle - nu glæder vi os til at se hvad 2019 bringer!