Tidligere år kan ses her :

2011
2012
2013
2014
2015
2016

2017
2018

2019
10.03.2019 I dag havde jeg tilmeldt Donna og Kayleigh til udstilling. Donna er nu 11 ½ år, og jeg havde besluttet det var hendes sidste udstillinger. Ikke fordi vi nogensinde har udstillet meget, men da hun havde 2 klub-veterancerter opnået sidste år, kunne det være sjovt at få det sidste. Om muligt.

Dansk Collie Klub afholdte dobbeltudstilling i dag, og det skulle have et forsøg. Allerede på den første udstilling fik hun klub veteran cert, og har dermed 3 stk. Så nu er det sendt til godkendelse, så hun kan få titlen KLBVECH påført stamtavlen.

Udstilling 2 nuppede vi også, selv om jeg havde opnået de certer vi kunne tænke os - troede jeg. For vi havde jo også 2 alm. certer liggende, men aldrig havde jeg troet sådan en gammel pige ville få certet. Men jow - det gjorde hun. Så med dette cert med hjem, fik hun også titlen DKCH.

På udstilling 1 blev hun 4. bedste tæve - og på udstilling 2 blev hun 2 bedste tæve. 2 fine kritikker - og I skal da se den ene af dommer Britt Siegstad :

"11½ år gammel tæve, feminin type og størrelse, harmonisk elegant helhed. en tæve i utrolig god kondition, udmærket hals og overlinje, velvinklet for og bag, velansat og velbåren hale, udmærket benstammer, ovale godt sluttede poter, veludviklet forbryst og brystkasse, kileformet hoved, flad skalle, parallelle planer, stoppet placeret en anelse for lagt nede, smukke velbårne små ører, korrekt bid, super pelskondition, bevæger sig med energi og drive fra alle sider, herligt temperament"

Den anden dommers lovord var stort set de samme - super kondition og lign. blev nævnt. Det glæder mig usigeligt - og jeg håber det betyder jeg kan beholde hende længe endnu.


LP1 LP2 LP3 DKLPCH RBM RØM DKRLCH DKRSCH BRGPR DKCH DKVECH KLBVECH KBHV13 KBHVV18 L. Prima DonnaSmukke rosetter - for bedste veteran og vinderplaceringer

Kayleigh ( Springmist Sunfire of Aegon ) er Sanne og Thomas hund. Men vi hentede hende sammen i Sverige, og går alt som håbet, kommer hun til at indgå i avl her i huset. Så både hun og ejere var også med i dag. Jeg havde lovet at gå i ringen med hende. Jeg havde store planer om at få trænet med hende inden, men pga sygdom osv er tiden løbet fra mig.

Hun var en loppe at have med, men dommerne var søde. Hun fik L på første udstilling, med en fin kritik. PÅ udstilling 2 fik hun SL, og blev BIR hvalp. Dette under dommer Britt Siegstad. Hendes kritik er her :

"8 måneder gammel tæve, meget feminin, udmærke type og størrelse, god hals og overlinje, korrekt hvælvet over lænd, velansat og velbåren hale af god længde, udmærket benstammer, godt vinklet for og bag, en anelse høj å hasen, ovale sluttede poter, godt forbryst, kileformet hoved af gode proportioner, let stop, parallelle planer, mørke mandelformede øjne, små ører, båret godt, må ikke være placeret bredere, saksebid, udmærket underkæbe, frie bevægelser fra siden, noget trang for og bag, herlig pels, dejligt temperament"


Kayleigh - Springmist Sunfire of Aegon

En fantastisk dag, som jeg vil glæde mig over længe


23.02/24.02.2019 Denne weekend har Rammstein ( FP LP1 RBM RØM L. Count Basie ) været i Jylland på en Rally marathon. Lørdag stillede han op i ekspertklassen til en off. prøve og opnåede hele 96 points, hvilket er et cert. Dermed har han nu sit 2. cert. WEEEEEEE :)

Søndag var han til dobbeltprøve og bestod begge prøver med hhv 83 og 84 points, efter at have været på lørdag - og sovet ude.

KÆMPE tillykke til Rammse og Lone!!
Rammstein med sine flotte rosetter og præmier


24.01.2019 Jeg må hellere huske at få med her også, at der nu er talt sammen efter årets 4 omgange af Rallydysten i 2018, og bedste hund i begynderklassen var sørme Prima. Hun har også gået rigtigt godt de 3 af gangene - og den 4. gik hun også godt. Der var det mig der lavede en fejl :)

En uoffociel, men super hyggelig og lærerig event med Rallydysten. Prima har aldrig trænet rally, og kommer heller ikke til det foreløbig. Vi nuppede den på charme, selvtillid og lækker pels :D
Prima, som nr. 1


12.01.2019 Dårligt er året startet, før det første resultat tikker ind :)

I dag har Isabella og ejer Merete været til dobbelt rallyprøve i Herringsløse. Det gik så godt, at de fik hentet 2 pinde, og dermed har Isabellea i dag opnået titlen RBM

KÆMPE tillykke til Isabella og Merete


NW1 RBM L. Isabella Blues


primo jan.2019 Så er der startet et nyt år. Både ude irl - og nu også her på sitet :) Som altid starter året med kåringen af Årets Hunde - og det er altså Årets Hunde 2018. Dette i DCK-regi ( Dansk collie Klub ). Igen har hundene af huset her gjort det fantastisk flot. Både i kvantitet og kvalitet.

Jeg glæder mig usigeligt over, at i 2018 har hele 14 hunde af huset stillet til en officiel prøve.

Nogen har så udover beståede prøver og evt. nye titler også opnået at blive placerede blandt Årets Hunde.

Min egen Donna er for 3. år i træk blevet Årets Collie i Rally Championklassen.

Hun er blevet 11 år i år, så det er jo fantastisk hun har klaret det så flot i så høj en alder.Donna er også blevet Dansk Veteran Champion i år ( udstilling ) og Københavns-Veteran-Vinder. Skal man have alle hendes titler med, er det : LP1 LP2 LP3 DKLPCH RBM RØM DKRLCH DKRSCH BRGPR DKVECH KBHV13 KBHVV18. Sikke meget vi har nået sammen!

Prima har haft sit debutår,og udover at opnå 3 titler ( BPB, LP1 og RBM) er hun ligeledes blevet Årets Collie, i LP1, 2. vinder.


Donna, Årets hund i Rallychampion
Prima, Årets Hund i LP1, 2. vinder


Årets hund i LP1, 1. vinder - er Hera med ejer Erika (FP LP1 RBM RØM Lapinette´s Heading for the Top) De er ligeledes Årets Hund, Rally øvede, 3. vinder. Et super flot år de har haft, med bl.a deltagelse i DM i begge klasser - og hhv 6. vinder i LP1 og 2. vinder i Rally øvede til DM. Billedet her er netop derfra :) KÆMPE Tillykke til jer!!


Hera - Årets Hund i LP1, samt Årets hund i Rally øvede, 3. vinder

Rammstein ( FP LP1 RBM RØM L. Count Basie ) og Madonna ( LP1 RBM RØM L. Easy Tiger ) har begge stillet i ekspertklassen i år. De er blevet hhv 2. og 3. vinder i Årets Hunde i denne. Da antallet af deltagere afgør, hvor mange hunde der kåres, er Rammstein officielt Årets Hund, Rally Ekspert, 2 vinder - og kan også se frem til en stor flot roset. Han opnåede også et cert i rally her i 2018. Madonna bliver dog også nævnt her, selv om deltagerantallet i klassen ikke er nok til at udløse en 3. vinder. :)
KÆMPE tillykke til Rammstein, Madonna og ejer Lone!!


Rammstein, Årets Hund i Rally Ekspert,2.vinder
Madonna blev nr. 3, men kåres ikke officielt


For 3. år i træk, er også Årets Hunde i Færdighedsprøverne kåret. Det er ikke klubben som sådan, der kårer disse, men på baggrund af privat sponsorat. I år har jeg overtaget dette, idet jeg synes indlæringen af disse øvelser rykker os mennesker som hundeførere.

En del hunde af huset har stillet op i disse i år, og 4 stk har placeret sig som Årets hunde.

Prima ( Pia vom Bopparder Hamm ) er ÅH2 i FP1
Casey ( Lapinette´s Classic Blue Note ) er ÅH1 i FP2
Easy ( Lapinette´s Idaho by Night ) er ÅH3 i FP2
Dixie ( Lapinette´s Girl Crazy ) er ÅH1 i Titelprøven.

KÆMPE tillykke med det!!


Prima, Casey, Easy og Dixie

Endnu et privat sponsorat har medført Årets Collie i Nosework 1 er blevet kåret. Denne titel fik Isabella ( NW1 Lapinette´s Isabella Blues ) sammen med ejer Merete. KÆMPE tillykke med det :)


Isabella

Et super flot år for hvalpene af huset ude på banerne.Årets hunde fejres og hædres med rosetter på klubbens generalforsamling i marts måned.TUSINDE tak for et spændende år til jer alle - nu glæder vi os til at se hvad 2019 bringer!