2012


11.november
2012

11./11. blev fødselsdagen for det ventede E-kuld. Endte med akut kejsersnit, men mere om det på bloggen. Der  kom 4 piger, og 1 dreng.

5 dejlige zoble hvalpe - 4 meget mørkt shadede, 1 lys shaded.

Stort til lykke med fødselsdagen til :

Han : Lapinette´s Eye of the Tiger
Tæve : Lapinette´s Easy Tiger
Tæve : Lapinette´s Easy to love
Tæve : Lapinette´s Easy Elegance
Tæve :Lapinette´s Eternal Flame 


10.november
2012


KÆMPE til lykke til Ellyn og Summer ( L. Dancing Queen ) IGEN, som til off. rallyprøver i DSSK klubben, fik 83 points i rallybegynder, og endnu en "pind". Titlen har de fået, men der var meldt til flere prøver, for ekstra sikkerhed ift at få titlen i år.

 

02.november
2012KÆMPE til lykke til Ellyn og Summer ( L. Dancing Queen ), som til off. rallyprøver hos Ophians hundeskole fik 78 points, og 3 pind i rally begynderklassen. Dermed hedder Summer nu RBM Lapinette´s Dancing Queen. Rigtig flot gået med ung hundepige på kun 15 mdr. 

01.november
2012


D-kuldet alias Summer, Smilla og Bobby har fået fotograferet hofter. Alle har et flot A, som er det bedste man kan få.

KÆMPE til lykke med det til ejerne!!

04.oktober
2012


Så er det bekræftet hos dyrlæge Hans Jørgen - Donna og Bassie skal være forældre ca. 10. november. 

29.september
2012

I dag var der Landskonkurrence hos DSS ( De samarbejdende Specialklubber - bl.a collieklubben, shetland sheepdogklubben, puddelklubben, beagleklubben - og måske flere endnu (?) ).

En årligt tilbagevendende begivenhed, hvor Årets Landsvinder findes i de respektive lydighedsklasser. Det var Donna, der var meldt til oprindeligt ( men trukket pga drægtighed ) - og skulle have været med i LP3, og Casey skulle bare med som det tynde øl i LP2. Dog blev Casey tilmeldt rally, så vi kunne søge at få den pind, hun manglede.

Det lykkedes - Nu har min blå pige hele 5 titler foran sit navn :o)

LP1 LP2 BRGPR RBM RØM Lapinette´s Classic Blue Note

Casey blev endda 2. vinder i rally øvede klassen.........

Derudover blev hun 2. vinder i DKK-regi i LP2, 2. vinder i DSS Landskonkurrence - og dagens bedste collie i LP2. 
Hun fik 204,5 points og var en fornøjelse at have med i ringen!! 

En sand gaveregn - sikke en dejlig dag. 

22.september
2012

I dag afholdte Dansk Collie Klub officielle LP og rallyprøver i Køge. 5 Lapinetter var tilmeldt oprindeligt, men Donna blev trukket, da hun kom tidligere i løb end ventet, og er blevet parret. Divas ejere var desværre syge på dagen.

MEN  - de 3 fremmødte gjorde det super, og hentede 2 nyt titler og endnu en pind i rally begynder.

KÆMPE TIL LYKKE til debutanten Smilla og mor Birgitte, som debuterede i LP1, opåede 164,5 points, 1. præmie - og blev 3. vinder på dagen. Smilla er kun 13½ måneder - SÅ flot!!!


LP1 Lapinette´s Disco Diva

Min egen Casey fik også en ny titel i dag - nemlig BRGPR-titlen ( Brugsprøven ). Hun er den første hund herhjemme, som jeg har været til brugsprøve med. Den svarer til en LP2,  hvor flere LP2 øvelser er byttet ud med LP3 øvelser - og så er sidste moment frygtløshed for skud. Forventede virkelig at hun var aldeles upåvirket af dette - og hun fik da også 10, og var totalt ligeglad.


LP1 LP2 BRGPR RBM Lapinette´s Classic Blue Note

KÆMPE  TIL LYKKE til Summer og Ellyn med en super flot prøve i rally begynder. 94 points - og 5. vinder. Godt gået af en ung hundepige på 13 ½ måneder - SÅ FLOT!!


Lapinette´s Dancing Queen - nu med 2 pinde i rally begynder!

16.september
2012


Summer, Casey, Andrea og Chico........

4 Lapinetter deltog i dag i off. rallyprøver, afholdt af SHS. Alle 4 hunde fik en "pind" med hjem.

Casey fik 94 points i øvede klasse, og blev 2. vinder ( rosetten er hendes ).
Andrea fik 91 points i øvede ( 4. vinder ), og da det var 3. gang fik hun titlen RØM til at sætte foran sit stambogsnavn.
Chico havde det hårdt, da begge tæverne er i løb, og stort set højløbske - men kom igennem begynderklassen og fik 77 points. Dette kun efter 2 måneders træning i alt - og 3 gange rally.

Summer og Ellyn havde en flot debut. De har trænet rally i ca. 3 uger og Summer er kun 13½ måneder. Der blev lavet førerfejl i to skilte ( minus 20 points ), men alligevel bestod de med 71 points, og 1. pind er i hus. KÆMPE TIL LYKKE!!!

12.september
2012Bassie og Donna ( Lapinette´s Back in Black & Lapinette´s Prima Donna ) har nu haft en række fine parringer, og Donna er ikke længere højløbsk. Hvis alt går vel, kommer der hvalpe medio november.

11.august
2012


Så er sommerferien slut, og 2. halvdel af prøvesæsonen i gang igen. Donna var i dag til LP3 prøve til int. prøver i Ølstykke.

Hun fik igen en 2. præmie - men med flere points end tidligere. Vældig tæt på 1.præmien - nemlig 226 points ( 230 og derover er 1. præmie ). Dette med et 0 i de udlagte apporter. De ting vi har arbejdet med i "ferien" lykkedes fint, så det er bare at fortsætte og glæde sig til den dag, hvor det hele går op i en større helhed. Donna er 4½ år, så vi når det nok :o)

30.juni
2012Donna har været til et par LP3 prøver på det sidste. Havde egentlig ikke tænkt at medtage noget her, som ikke er 1. præmier, men har revurderet den mening :o) Det hedder jo " News", og LP3 træningen er det der fylder mest herhjemme denne sæson.

Albertslund int. 16.06  3. præmie ( 204, 5 points )

Lyngby 30.06 : 2. præmie ( 216,5 points )

Begge gange med øvelse med nul. I Albertslund hhv positioner under gang, i Lyngby i fremsendelsen.

Nu skal vi "bare" have alle øvelserne på samme dag........så er den der :o))

03.juni
2012

Sydkystens Hundeskole havde off. rallyprøver i dag. 2 hvalpe herfra deltog.

Diva ( L. Blues in C ) og min egen Casey ( L. Classic Blue Note ) var tilmeldt hhv 
begynderklasse og øvede klasse.

Begge hunde bestod. Diva i begynderklassen med 77 points, Casey i øvede med 94 points.


Diva og Casey.......

19.maj
2012

I dag deltog 4 Lapinetter i DCKs rally og LP prøver. Alle 4 lavede prøver, som man bestemt godt kan "være bekendt".  

Cloie var oppe i LP1, Casey i LP2 og Donna i LP3. Alle fik 2. præmie med et 0 i enkelt øvelse. Derudover flotte programmer.

Cloie opnåede at blive dagens 2. vinder i LP1. ST0RT til lykke med det!!

Diva ( Lapinette´s Blues in C ) fik hentet sin første pind i rally i dag. Det blev til 80 points. ST0RT til lykke med det!!


29.april 2012Rammstein, Casey, Chico og Diva var i dag til UHM. Alle fra C kuldet! Cloie fra samme kuld gennemgik UHM i efteråret, så 5 ud af 7 i dette kuld er nu beskrevet. Jeg er SÅ stolt over alle 5 har "godkendt" skud ( enten 1, 2 eller 3 ). Rammstein og Chico fik 1 på skud. Casey ( og Cloie i efteråret ) fik 2, og Diva 3. 

Derudover fik alle fine afreaktioner, var let tilgængelige, blev let håndteret og ville gerne lege. Rammstein, Chico og Diva gik totalt amok i leg, hvor Cloie og Casey helst ville lege med deres førere, men SÅ gav de den gas.... :o))) 

Jeg er meget, meget glad for at mine forhåbninger med dette kuld på ALLE mulige måder er indfriet!!!!!

Jeg er SÅ glad og SÅ stolt!!

Tak til mine SUPER hvalpekøbere, som altid stiller op!!!

28.april 2012Casey og Cloie var i dag tilmeldt hhv LP1 og LP2 prøve, da Chesapeake bay retrieverklubben i dag afholdte officielle LP prøver.
Begge piger klarede det super flot, og fik 1. præmier og dermed nye titler.

STORT TIL LYKKE til Jeannette ( og Karin ) med LP1 titel ( 158,5 points ) til Cloie. 
Nu hedder hun LP1 RBM Lapinette´s Cool Jazz.

Min egen Casey fik LP2 titel ( 205 points ) og blev 1. vinder på dagen. 
Hun hedder dermed LP1 LP2 RBM Lapinette´s Classic Blue Note.

Også stort Tillykke til Bonusflokken, som er Jeannette og Karins 2 hanhunde, som fik hhv en 1. og 2. præmie i LP2. Stort til lykke med LP2 titel til Diesel! Godt gået!!!

15.april 2012

D kuldet ( alias Summer, Smilla og Bobby ) var i dag til instinkttest hos TipTop aussie. De udviste alle 3 meget stor interesse for fårene, med masser af drift og "knald på". Men de brugte også hjernen meget. Lækre hunde, var den overordnede kommentar til kuldet.

Der er billeder i galleriet af det meste : http://instinkt.lapinette.dk/#32.0


Smilla, Summer og Bobby til instinkttest.........8½ måneder gamle

04.april 2012

Rammstein var i dag tilmeldt påskeskue i kreds 1. Han fik VG, og følgende kritik, hvor jeg især glæder mig over, dommeren har hæftet sig ved det dejlige, frimodige temperament :o)

" 2 år gammel han af meget god type, kunne ønske lidt mere maskulin præg, kileformet hoved, hvor jeg dog kunne ønske lidt stærkere næseparti og underkæbe, korrekte mørke øjne, velbårne ører, udemærket overlinie, meget godt vinklet for og bag bevæger sig parallelt for og bag, kunne ønske lidt mere drive fra siden. Korrekt saksebid og god plads til tænder i kæben, dejligt frimodigt temperament."

Lones søn har taget dette super billede :


 

03.marts 2012

Så har vi taget hul på et nyt år, og traditionen tro starter et nyt år, med at fejre bedrifterne i det gamle. Jeg  synes vi herhjemme har haft et relativt roligt 2011, med ikke så mange prøver, men alligevel er det gået ret godt. Ved Dansk Collie Klubs 1. udstilling i 2012, blev Årets Lydigheds og rallyhunde fejret, og begavet. 3 af mine hunde var blandt de fejrede, og Cloie ( Lapinette´s Cool Jazz ) ligeledes. Så 4 stk hunde herfra :o)


Fra venstre : Casey, Gimli og Honey

Casey ( LP1 RBM Lapinette´s Classic Blue note ) : ÅRETS HUND i LP1, 2.vinder
Honey ( LP1 LP2 RBM RØM DKRLCH Jerose´s Jacinth ) : ÅRETS HUND i Rally ekspert
Honey ( LP1 LP2 RBM RØM DKRLCH Jerose´s Jacinth ): Hædret med opnået DKRLCH i 2011
Gimli ( LP1 LP2 LP3 RBM RØM DKRLCH  MacØrtofts Rising Star ): Hædret med opnået DKRLCH i 2011

 

Cloie ( RBM Lapinette´s Cool Jazz ) : ÅRETS HUND i rallly begynder, 2. vinder

Eftersom jeg selv er en del af LAU, og konkret har været ude med riven efter sponsorgaver, skal der lyde en KÆMPE tak til :

Laila Clausen for flotte broderede håndklæder
Olivers for Goodiebags
LAUs kagekasse, 2 kenneller og 3 private for pokaler
Nordbarf for flot indpakkede "kurve" med guffer

Det har i høj grad medvirket til at gøre eventen 100 gange så festlig og mindeværdig!