HOME

Tidligere år kan ses her :

2011
2012

2013

HOM2014

11.12.2014Fanny ( L. Flame of Fire ) har været til sit livs første prøve(r).

Hundeskolerne Bluewyle og Akivt Hundecenter afholdte uoff. prøver i færdighedsprøver + rally. Fanny blev tilmeldt begge dele. Vi træner egentlig mest LP, men tricks har vi også trænet meget. Rally måtte vi tage som en oplevelse. Mest spændende var det jo, hvordan hun ville arbejde med forstyrrelser, for hun elsker bare mennesker og andre hunde.

Det gik godt! Færdighedsprøven består af 10 øvelser, hunden skal lave uden hjælp  - hvis optimalt. Kun verbal kommando og rigtig udført - så får man 5. Vi fik 5 i 7 øvelser, 4,5 *2 - og 1 *3,5 ( hun smed en spin ind i twist-øvelsen ;) - blev dog hurtigt reddet, men det koster ).

Er dog SUPER stolt af hun arbejdede fuldt koncentreret, med flot fokus - og med stor glæde. Så gennemsnittet var på 4,75 - det er super flot. Hun blev 2. vinder i en klasse med 15 hunde - og er kun 11 mdr.  Nu nupper vi den næste off. prøve vi kan finde.

Hun har kun en eneste gang stået på en rallybane - så den måtte nuppes på talentet. Det rakte til 82 points - og bestået. 

Jeg glæder mig vildt til 2015 - og til vi for alvor skal lege med LP. Det bliver helt 100 sjovt!

Hendes mor Summer ( L. Dancing Queen ) bestod færdighedsprøverne med 3, ? - men altså bestået - og blev 2. vinder i rally øvede med 95 points.

KÆMPE tillykke med det!!


07.12.2014

I dag har 4 unge Lapinetter været til juleskue i kreds 10, Næstved.

Farmand Bassie og brormand Aslan var med på en kigger - så det var total familieudflugt.

Fanny ( L. Flame of Fire ) opnåede Excellent, 2. vinder (juniorklassen )
Fiona ( L. Fire in the Sky) opnåede Excellent, 3. vinder
Flora ( L. Famme Fatale of Fire ) opnåede VG
Ginny ( L. Got Rhythm ) fik L i babyklassen

De fik fine kritikker og blev rost for fint temperament. 

Bagefter gik vi en god tur, hvor alle hundene havde en fest. Kæmpe tak for en dejlig dag!!


Ginny

Flora

Fanny

Fiona


Fri leg - far Bassie og hans 4 børn...... :)

 

08.11.2014( Rammstein ifm træningen i Beredskabet ).

KÆMPE til lykke til Lone og Rammstein ( RBM FP Lapinette´s Count Basie ) som i dag har bestået en Færdselsprøve i schæferhundeklubben, og dermed har opnået titlen FP.

En færdselsprøve er den første prøve brugshunde mødes med, inden de kan gå i gang med at konkurrere i IPO f.eks Det er en prøve, som består af en  lydighedsdel først m. skud. Der skal hunden bl.a dækkes af i 10 minutter, hvor fører står med ryggen til. Derefter kommer selve færdselsdelen, hvor hund og fører skal ud i det pulserende byliv, og hvor man ser hvorledes hunden håndterer dette. Den skal bl.a bindes af og sidde alene og vente, hvor der passerer diverse forskellige personer - bl.a en med fremmed hund, der går lidt tæt på.

SUPER flot - KÆMPE til lykke igen!!!

02.11.2014

Igen i dag stod den på udstilling i Herning på int. udstilling for et par Lapinetter.

Saphira stillede igen med sin unge handler Amalie, og igen i dag opnåede hun SL, og blev 2. vinder.

SÅ FLOT, Amalie - du er godt nok sej!

Lapinettes Graceful and Elegant - SL2, babyklassen

Liam og Cato var også med igen. De 2 halvbrødre fik fine kritikker, men dommer mente konkret de var rigeligt store, for lange i kroppen og Liams hoved for groft :D Men derudover også en masse pæne ord. Det ER et par store drenge ( og indenfor standard ) , og det synes jeg er en fin ting :)


Lapinettes Fire it Up - VG JK2

Begge drenge fik VG - og Liam blev 2. vinder i klassen, Cato 1. vinder i sin klasse.

FLOT weekend - og stort til lykke med flotte resultater til ejerne!

01.11.2014
 • SIKKE en dag for Lapinetterne i dag. Der var international udstilling i Herning, og oprindeligt ville jeg have været med. Mente det ville være en god dommer at stille Donna for. MEN - Donna er pt ganske nedfældet, så det må vente.

  Til gengæld blev Saphira meldt til endda før hun flyttede hjem til sin fam, da familiens rottweiler skulle udstilles, og så fulgte Gaia og Liam kort efter også. Bassies søn Cato fra Kennel Ebony Moor ( og som bor sammen med Liam ) var også meldt til.

  Sidste weekend havde vi en kort lyn-ringtræningssession, så det har været meget spændende i dag.

  Det er gået fantastisk.

  Både Gaia og Saphira opnåede SL - med flotte kritikker. Gaia blev bedste tæve baby, og Saphira blev nr. 2 i klassen.

  Gaia var oppe mod bedste han baby, og endte som BIM baby på dagen.

  SUPER FLOT. KÆMPE til lykke til jer begge to! Jeg er imponeret!

  .
  Lapinette´s Gotta love the Blues "Gaia" , SL1 BIM baby
  Kritik : "4 months old. Good head and expression. Correct eyes, correct ears, correct bite, correct angulation. Correct brisket for age, good topline, good tailset, moves ok."


  Lapinette´s Graceful and Elegant " Saphira" med sin unge handler Amalie - SL2 Babyklassen
  Kritik : "4 months old of good type. Correct head and expression correct, eye set correct, earset good, neck and shoulders correct, topline good, angulation correct, tailset turns feet out ind the rear, but will change with age, moves easy"

  Efter den start, var det næsten endnu mere spændende hvad dommer ville sige til de unge hanner. Dem kunne hun også godt lide :)


  Liam ( Lapinette´s  Fire it Up) på 10 mdr fik EXC2 m CK i juniorklassen
  Kritik : "10 months old male of beautiful type. Lovely head, correct eye, excellent chest and brisket for age, good topline, good tailset, correct angulation, lovely coat, good movement"  Cato ( Ebony Moors Charismatic Cato ) på 17 mdr fik EXC1 m CK i mellemklassen
  Kritik : "17 months old, good head, beautiful eyeset, nice expression, good ear set, nice neck and shoulders, correct topline, correct tailset, good bite, correct coat, little narrow in the front, correct rear angulation, moves with ease"

  KÆMPE KÆMPE til lykke. Hvor ER I seje!!
26.10.2014
 • Jeg fik en sms i dag - med et billede af en dommerseddel. Jeg forstod ikke rigtigt, hvad det var jeg kiggede på - så måtte lige have fat i afsender :)

  Det viste sig at L. Count Basie "Rammstein" og Lone  havde tilmeldt sig en uoff. Færdselsprøve hos Schæferhundeklubben - for at prøve det, og se om det var et opnåeligt mål. Så de har simpelthen været igennem en hel færdselsprøve i dag.

  Først er der en lydighedsdel, der skal beståes - for at man overhovedet må gå færdselsdelen. Det er ikke barnemad- f.eks skal hunden ligge afdækket 10 min. mens en anden hund går sit lydighedsprogram.

  De havde klaret begge dele i flot stil - og fået et "Bestået".

  Jeg er dybt imponeret! Super flot - og stort til lykke.

  Så Rammse og mor kan - så nu venter der "bare" en officiel forude! Meget spændende - pøj pøj herfra!


25.10.2014 • Super fantastisk dag på Fyn med 10 Lapinetter + ½ Lapinette - Bassies søn Cato.

  På facebook er der en gruppe for hvalpekøberne her i huset, og der er livlig aktivitet. Der deles oplevelser, erfaringer og hygges i stor stil.
  Således har der også været en del snak om træning, indfald til træning osv. Nogle af mine hvalpe træner her hos mig, og det er meget klikkertræning/tricks, de startes op med. Det var nogle af de andre en del nysgerrige på - så der blev foreslået vi lavede end dag, hvor der blev lavet kursus i dette. Foreslagsstileren bor på Fyn - og ville gerne lægge hus til +  kæmpe have til.

  Det endte hurtigt op med at blive nationalt Lapinette-træf - hvor hvalpe + ejere kom fra hele Danmark for at deltage. Jylland, Fyn, Sjælland - og også Sydhavsøerne :)

  Det var de 2 yngste kuld, der primært var målgruppen - de andre har været sådan en tur igennem før.

  Derudover skal flere hvalpe udstilles i Herning næste weekend - så dagen blev delt op. Først tricks, så kaffe/kage - og så rundede vi af med ringtræning.

  Imponerende flot tilslutning! Verdens sejeste hvalpekøbere - og sikke en hyggelig dag vi havde!!! Tusinde tak for en dejlig dag!

  Der er taget en masse billeder - de ligger HER

  Der var en del børn med også - og der blev krammet collier i stor stil. Det har Matilde fanget nogle ret fantastiske billeder af.

  Det her er da bare kærlighed............

04.10.2014


 • 5 dejlige Lapinetter - nr. 2 fra højre er Fanny som "bare" var med :)

  I dag afholdte DCK off. LP og rallyprøver. 5 Lapinetter var tilmeldt. Smilla meldte så fra på dagen, grundet førers arbejdspres pt, men resten deltog med flere flotte resultater til følge.

  Donna har ikke stillet til en LP3 prøve i ca. 1 år - og vi har trænet utroligt lidt. Meldte dog til for at støtte klubben, og de sidste 14 dage er formen pudset af. Det er åbenbart lykkedes fint - for Donna vandt i dag klassen med 252 points, 1.præmie - og 1. vinder i klassen. Rigtig dejlig at have hende med "i byen" igen - og 2015 bliver året, hvor hun skal give den gas i LP3 igen.


  Summer ( L. Dancing Queen ) debuterede i LP2, selv om fører ikke mente de var helt klar. Det blev til en 2. præmie - med 164 points - og et 0 i spring, som ellers er en sikker øvelse. Så de ting, Ellyn troede ville drille - gik rigtig godt :) Sådan er det nogen gange - næste gang er 1.præmien der.  Det blev til en 2. vinder plads i dag i klassen - KÆMPE til lykke med det!!
  Madonna ( L. Easy Tiger ) fik sin første pind i rally begynder klassen i dag - med 77 points. KÆMPE til lykke til Lone og Madonna med første pind. 2 mere - så har I en titel!!
27.09.2014


 • foto : Johanna Allanach

  KÆMPE til lykke til Ellyn og Summer med sidste pind i rally øvede klassen, og dermed titlen RØM.
  Så hedder Summer LP1 RBM RØM Lapinette´s Dancing Queen.

  Dette opnået til off. rallyprøver i Karlebo - med 90 points og 4. vinder.

  SUPER flot!!
21.09.2014


 • I dag blev 3 hvalpe fra F kuldet udstillet. Fanny, Flora og Aslan. 9 mdr og 1 uge, så lige gamle nok til at stille i juniorklassen.

  Det var en mærkelig udstilling, hvor det var lidt svært at finde ud af hvad dommeren gik efter. Syntes egentlig også det var en ret intetsigende kritik Fanny fik. Men sådan er det.

  Det var dog en stor fornøjelse at se Belinda og Jonathan handle hhv Flora og Aslan. Det var første gang de overhovedet stod i en udstllingsring, og de gjorde det SUPER flot. Flora var højløbsk - og delte telt med Aslan :D Det var udfordrende ift sådanne et par unge hunde, men ejerne klarede det med bravour! Det så totalt proff ud.

  Fanny og Flora fik begge VG og Aslan fik G. 

  Det er linier, der modner sent - så vi kommer stærkt tilbage :D
23.08.2014


 • STORT til lykke til Liam ( L. Fire it Up ) og ejer Heidi.

  Liam fik SL og blev BIM, hvalp i dag ved national udstilling i Århus. Dommer : Kim Vigsø Nielsen
23.06.2014 • Så er Dina og Emmetts hvalpe kommet til verden. 6 stykker blev det til. 3 blue merle tæver, 2 tri tæver og 1 tri han.
  Det er lidt deja vu - for mit C kuld havde 3 blue merle tæver, 2 tri tæver, 1 tri han - og så 1 blue merle han. Sidsnævnte manglede denne gang, ellers er det faktisk det samme. Der er sågar nogle af disse hvalpe, der ligner C´erne vældig meget - Nr. 2 fra højre kunne snildt være en lille Diva f.eks.

  Det var en lang fødsel, men alt foregik stille og roligt, som det skulle. Dyrlægen har været forbi til kontrol her til formiddag, og både Dina + børn er
  tip top.

  Billedet snyder lidt - den sorte i midten ser mindre ud. Det er hun ikke :) Hvalpene ligger fra 266 gram - til 324 gram. Store, fine hvalpe alle sammen.

  Lapinette´s G-kuld :

  Great Gershwin
  Gorgeous Blue Monday
  Gotta Love the Blues
  Got Rhythm
  Girl Crazy
  Graceful and Elegant
16.06.2014
 • DCK har afholdt instinkttest på får hos Tiptopaussie v. Holbæk.

  Jeg har været med mange gange før, ligesom jeg også privat har besøgt stedet og hyrdet med primært Donna.

  Denne gang var det Fanny og søster Flora, som lige præcis var gamle nok, idet de fyldte 6 mdr på dagen. De skal være mindst 6 mdr, for at komme på får, for at undgå dårlige oplevelser for stadigt meget unge hunde - de skulle jo nødigt blive bange for fårene. Det er dårlig "kodning".

  Det var en super oplevelse og begge hvalpe tændte totalt. Belinda og jeg blev flået rundt af de små str på 16-18 kilo :D Fanny var ved at vælte mig flere gange.

  Men det var ikke bare hjernedød jagt - Camillas ord var : Meget stor interesse for fårene, stort mentalt overskud og læser fårene flot. Hun spurgte også, om ikke det var noget Fanny skulle gå til mere fast.........og jo, ingen tvivl om Fanny ville synes det var voldsomt fantastisk. Det tror jeg vi kommer til, når hvalpene er flyttet hjemmefra.

  Fanny på øverste billede - Flora på det nederste.

  Flere billeder her : Instinkttest 2014

  2 hyrdepiger - Flora til venstre, Fanny højre.........
31.05.+
01.06.
.2014
 • DCK har afholdt 2 udstillinger denne weekend i Jylland. Begge dage deltog Liam ( L. Fire it Up ) med ejer Heidi.

  Begge dage fik han L og meget fine kritikker. Det havde været 2 rigtige gode oplevelser - og det er super dejligt at høre. Jeg synes han ser hamrende godt ud på de billeder jeg har set!!

  Her et par stk :


  Liam - i den ranglede, leddeløse alder - men det ser godt ud!!

  Han sætter benene, lige som han skal.........

24.05.2014

 • I dag afholdte Dansk Collie Klub off LP og rallyprøver - og også brugsprøver. Jeg havde tilmeldt Donna sidstnævnte, som er en lydighedsprøve med et program bestående af LP2 og LP3 elementer + skud. Jeg har ventet med denne, for at hun ikke skulle blande dækøvelserne sammen - hvor hunden både i LP3 og til Brugsprøven dækkes af med fører i skjul. I LP3 går man tilbage til hunden - i Brugsprøven kaldes den ind. Så LP3 skulle være færdigt før jeg ville blande det sammen.

  Donna gik rigtigt flot, og opnåede 194 points ( ironisk nok fik hun så 0 i dæk - da hun røg op igen, da jeg gik fra hende. Meget ivrig dame i dag ;) ). Det rakte alligevel til 1. præmie  - og 1. vinder blev hun også. Hun fik 10 ( max ) på skud - og var aldeles uberørt af dette.  DKLPCH DKRLCH BRGPR KBHV13 Lapinette´s Prima Donna
17.05.2014 • 4 af de 5 F-hvalpe, som deltog.........

  Maj er generelt altid en travl måned - og også i år er samtlige weekends booked op med hundeaktiviteter. I dag var det dog Årets Event - nemlig Årets Lapinettedag!!

  12 Lapinetter var tilmeldt - og alle kuld var repræsenterede. Vi er inde i konfirmationstid, og desværre er der også en del sygdom rundt omkring, så af den grund var der nogle afbud. Men så er der jo en chance igen næste år :)

  Vi havde en pragtfuld dag!! Fantastisk vejr, fantastiske arelaer ( vi havde lånt DCH, Roskilde - og havde det hele alene ), 2 super søde og dygtige instruktører Christina og Janni ( som vi også havde lånt af DCH ), righoldige mængder af kaffe/kage - og vi sluttede med lækker middag på sammenskudsbasis.

  Som altid er det fantastisk at have en dag med mine hvalpe og deres ejere..........Noget af det bedste i verden!
 • Tak til Donna, Bassie, Rammstein, Diva, Smilla, Summer, Madonna, Fanny, Flora, Aslan, Molly og Saga og deres ejere. Særligt Divas ejere, som er kontakten til DCH, Roskilde - og har lavet et super flot stk. arbejde med at arrangere dagens aktiviteter!!

  Casey havde jeg også tænkt at tage med, men hun er på en heftig medicin-cocktail pga borrelia, så hun havde det bedre hjemme.

  Billeder fra dagen her : http://lapinettedag2014.lapinette.dk/#!home
11.05.2014

 • Igen i dag gik turen til Roskilde til int. udstilling. Når hundene er vaskede og fine, kan man lige så godt nuppe hele pakken. Jeg havde dog en mistanke om dommeren i dag nok ikke var så meget til den type collier jeg har. Det var han så heller ikke.........

  Alligevel faldt han for Fanny. Det er jo lidt sjovt. Da jeg stillede hende op foran ham og han kom imod os udbrød han " Oh, she is nice" med et kæmpe smil. Der gik ikke 30 sek - så lå han på knæ foran hende og kyssede hende på hovedet :) Så det var en fin oplevelse - hun charmer sig igennem alt :)

  Hun var eneste baby i dag - så uanset resultat ville hun bliver den bedste i sagens natur, men hun opnåede SL og fik fin kritik - og han roste hende meget.

  "4,5 months old, welldeveloped, feminine type. All ready good proportions. Long, feminine and paralelle head, ears set ok, and developing, nice expression, underjaw to narrow today, good neck and topline, well angulated, of course developing in body, well boned, nice tricolour coat, very nice temper, movement puppy like, well carried tail" ( dommer : John Wauben, Holland ).

  Donna brød han sig ikke videre om - det var som ventet. Hun fik very good. Masser af fine ord om hendes bevægelser og temperament, men efter hans mening har hun et "untypical stop". Det er overgangen mellem skalle og næseparti, hvor han synes der skal være mere defineret forskel.

  Det har været et par fine dage med masser af god socialisering for Fanny. Hun er dog totalt uden hæmninger, og vil hilse på alt og alle :D Hun har haft en fest, så det er jo win/win.

10.05.2014

 • Ved Int. udstilling i Roskilde i dag, blev Fanny ( Lapinette´s Flame of Fire ) BIR Baby med følgende kritik :
  "Dejlig, feminin baby. Udm. Type, Udm. proportioner. Fin hals og overlinie. Kileformet hoved, paralelle planer. Smukt placeret kippende ører. Velvinklet. Skråtstillet, mørke øjne. Bevæger sig fint fra alle sider". Dommer : Britt Siegsted, DK

  Så det var en fin debut på de officielle skrå brædder!  Donna fik Very Good i åben klasse, og sådan her så hun ud aftenen før.....23./24.04
.2014 • Jeg er flere gange blevet tilbudt at lave et kuld på Dina, da ejer egentlig gerne selv ville have haft hvalpe på hende - men pt ikke har tiden til det.

  Dina er jo opdrættet af mig, og jeg har hendes søster Casey. Casey er bedste "arbejdshund" jeg har haft og det er en stor sorg at hun ikke skal have hvalpe. Hun er hårdt ramt af borrelia, og det er næsten sikkert det vil blusse op ifm en drægtighed, så den risiko skal selvfølgelig ikke løbes.

  Dina har jeg fulgt hele hendes liv, idet jeg fast har vasket hende ca hver 3. måned. Hun har udviklet sig til en utrolig velafbalanceret hund, bestemt også livlig når der sker noget - men ikke helt så højtkørende, som hendes blå søstre. Hendes slukknap er super god. Pt har jeg haft hende boende 1 uges tid, og jeg har udsat hende for lidt forskelige situationer. Hun tager alt med knusende ro - jah, bare det at komme ind i min flok og gå med dem. Det har hun klaret super.
  Dina har A hofter - ligesom hele det kuld hun kommer fra ( 7 stk. ). Derudover er hun fri på øjnene for CEA.
  Dina har ikke selv gået UHM/MH - men 5 af hendes søskende har med flot resultat.

  Emmett mødte jeg ifm nogle kurser jeg holdte for Dansk Collie Klub. I den forbindelse overnattede jeg på Kennel Kivas Eden, som har importeret ham fra Schweitz. Han var unghund på det tidspunkt, men gjorde stort indtryk. Nysgerrig, social, glad og "på". Totalt glad i låget - og gik uden problemer  med alle kennellens andre hanhunde.

  Han har A hofter og er genetisk fri på øjnene.

  Han har ikke selv gået UHM/MH - men hans kuldbror er ejet af en arbejdskennel i Sverige, og har lige gået MH med super flot resultat.

  Jeg glæder mig meget til det kuld her!!
15.03.2014

Super dejlig og hyggelig gåtur for Lapinetterne - arrangeret spontant på facebook. 9 hunde deltog.....

Donna og Harley fra A kuld
Casey fra C kuld
Summer fra D kuld
Bianca fra E kuld
Fanny, Aslan, Fiona og Flora fra F kuld.

Vi tog til Karlstrup Kalkgrav og gik en smuk tur - og sluttede med kaffe/kage, som det hører sig til :)

Tusinde tak for en dejlig tur! Flere billeder her : Lapinettetur 15.03.2014

05.03.2014
 • En kedelig update, er meldingen fra DKK om at Bianca har HD D - og Lassie har B/C. Madonna og Timmy blev fotograferede samme dag - og begge har A. Stort til lykke med det!!!

  Ved selve fotograferingen sagde dyrlægen godt nok Bianca var lidt "løs i det" - men intet der nogen sinde ville få betydning for hunden, og han ville gætte på hun fik B. Var de meget skrappe ( og han rystede lidt på hovedet ), kunne de måske sige C. I gang med hundesvømning, sagde han - så var hun lige så fin som de andre lige om lidt. De 3 andre var fine, ifølge ham.

  Status blev så D på Bianca - og jeg er så heldig at have fået billederne på CD-rom. Flere fagfolk har set dem - ingen kan forstå at det skulle være D. På Lassies ( som har B/C ), er det tydeligt at ene side vrides skævt - knæskallen sidder helt ude på siden.

  Summa summarum - en super fast A hofte kan ikke vrides nogen steder, mens en løs kan gøres meget værre end den er. Jeg må forholde mig til de 2 har en løshed ( ifølge dyrlægen ikke noget at snakke om ).

  Jeg er meget overrasket - har fået fotograferet alt her i huset - alt med A ( 1 enkelt B ) - så det er så mærkeligt der dukker noget op nu.   

  Der er en række ting, som gør jeg er usiker på resultatet......
 • Bianca var i løb (  højløbsk ), da billederne blevet taget - i opdrætterkredse siges der, det kan det give øget løshed.
 • Bianca var også for tynd, og havde tabt muskelmasse
 • Hundene ligger skævt på billederne - endda ret meget.
 • Status D er en del hårdere, end hvad alle andre bedømmer dem til

Så : Bianca vil blive fotograferet om, om ½ år. I mellemtiden vil Emilie og jeg få bygget nogle muskler på hende - for hun er også lidt ranglet og "ikke-færdig" at se til stadig. Hun kommer til svømning og får ture på bakker m.m.

Så må vi se, hvad resultatet bliver der. Svært at tro hun skulle have D, når man tænker på, hvordan hun hopper rundt endda i hovedhøjde til tider.
Bianca - billede 1 uge gammel. Super smuk, men lidt løs og overvinklet at se til bagtil.
Nu går vi i træningslejr!

18.01.2014

Havde nær glemt at opdatere her.........men d. 18.januar afholdes årets første udstilling i Dansk Colli Klub. Der hædres traditionen tro, de collies der har klaret sig bedst i de forskellige lydighedsklasser gennem året. Som allerede skrevet er Lapinettes Disco Diva alias Smilla Årets hund i Rally Begynder og Rally Øvede. L. Prima Donna ( og Smillas mor ) er Årets hund i LP3.

Det var en hyggelig event - og derudover opnåede Madonna ( L. Easy Tiger ) excellent på udstillingen og blev 3. vinder i klassen. Stort til lykke med det!!


 
Til venstre Birgitte og Smillas med alle deres præmier - og til højre Donna med alle hendes.


Madonna havde smidt al pelsen - men opnåede EXC3,JK

05.01.2014
Så kom der besked fra Dansk Collie Klub. Årets hunde er fundet - de hunde, som har klaret sig bedst i lydighed og rally lydighed gennem 2013. Ud af 8 klasser, har Lapinetter vundet de 3. Det er jeg meget stolt af!!

Sidste år var der også Lapinetter på podiet i 3 klasser - det var Casey og Summer, så 2 helt andre hunde i år :)

Donna - Lapinette´s Prima Donna er Årets hund i LP3, hvor hun også har gjort det helt forrygende. Donna er min hund, og vi har samarbejdet om det :)

Smilla - Lapinette´s Disco Diva ( og Donnas datter ) - er Årets hund i både Rally Begynder og Rally øvede. Det er SÅ flot. Smilla er kun 2½ år i skrivende stund, og stadig en ret ung hund. Hendes fører Birgitte har ikke trænet hund før - men startede på hvalpehold her på hundeskolen, og er så blevet ved. De har haft et fantastisk år på rallybanerne, hvor de hver gang har fået points helt i top, og vinderplaceringer vist også hver gang :)

KÆMPE TIL LYKKE !!! SÅ flot!  

Summer - Lapinette´s Dancing Queen ( søster til Smilla ) - blev Årets hund nr. 2 i LP1, men denne kåres kun, hvis mindst 5 ekvipager sender resultatet ind ( eller har været oppe ). Det er der ikke i år - så derfor ingen hædring, men nævnes skal hun. De har også haft et flot år - med hele 170,5 points i LP1 - og 2 pinde hentet i Rally Øvede klassen! Flot!

2 hunde har derudover fået titler i år - STORT til lykke til Diva, Rammstein og ejere med RBM titlen!!
Smilla, Summer og Donna har også fået nye titler - så i alt er der hentet 7 titler hos Lapinetterne i år.

Nu glæder jeg mig til at fylde NEWS siden ud for 2014. Ingen tvivl om, der igen bliver meget at skrive om :)