2013

14.12.
2013

SÅ kom de små til verden. Summer og Bassies små pus. 8 stykker blev det til - jeg havde ellers gættet på 7 ;)
3 tri hanner, 4 tri tæver - og 1 zobel tæve. Bassie er god til at "lave" tricolour børn  - hos Iben kom også kun 1 zobel, resten tri. 
Alle meget livlige, suttede straks - meget målrettede.

Super flot fødsel - Summer gjorde det så flot. De første 6 blev født på en time og 10 min. Så ventede vi lidt på de 2 sidste. Alle hvalpe havde det fint med det samme - alt har været totalt uproblematisk indtil nu - og det håber jeg fortsætter.

Summer spiser allerede flot - og de sutter alle fint - og der er allerede kontinuerligt mælk til dem!

Lapinettes F-kuld :

Tæver :

Lapinette´s Finest Saga O`Fire
Lapinette´s Femme Fatale de Fire
Lapinette´s Fire and Ice
Lapinette´s Fire in the Sky
Lapinette´s Flame of Fire

Hanner : 

Lapinette´s Fuel my Fire
Lapinette´s Fire it up
Lapinette´s Funky Fire

16.nov
2013

KÆMPE til lykke til Rammstein og Lone, som i dag fik 3. pind - og dermed titlen RBM ( eller Rally B ). Så nu hedder Rammstein RBM Lapinette´s Count Basie. Det gjorde de i Brørup med 83 points. Super flot!!
10.nov
2013

Kæmpe til lykke til Lone og Rammstein ( L. Count Basie ) med deres 88 points og 2. rallypind i rally begynderklassen. Opnået på Fyn i dag til off prøver hos kreds 3.08.nov
2013

Så er det ganske vist - vi venter hvalpe. De 3 fine parringer medio okt har givet resultat. Dyrlægen bekræftede i dag, at Summer er drægtig. Hun forventes at nedkomme medio dec. Jeg glæder mig RIGTIG meget. 


Primo nov. 
2013

Så er bogen om Timmy udkommet. Jeg har fået et eksemplar tilsendt, og det er en utroligt sød bog. Den beretter kort om hans første 8 uger - derefter fraflytning fra mig som opdrætter - til hans nye familie - Susanne og Bent. De bor på landet og har også mange andre dyr - og det er en sød, sød fortælling med mange flotte og søde billeder. Det er en børnebog - og den fortælles i børnehøjde, men jeg sad også med et lille rørt smil. 

Den kan købes gennem DKK eller Hanne Mathiasens bøger, hvis man skulle have lyst til det. 

Det er d. 2 bog, som udkommer - med en Lapinette som fotomodel. Trixie har været model i en bog om agility, udkommet i Norge - skrevet af Siri Segalstad. 

 


05.okt 
2013

I dag afholdtes CollieMesterskaberne for første gang. En forhåbentlig tilbagevendende begivenhed.

Donna stillede op i LP3 - og opnåede 1. præmie med 234,5 points - og blev 2. vinder!

Siden hendes første 1. præmie 22 juni i LP3 er dette den 5. prøve i LP3 hun har deltaget i. Ved de 6 prøver, har hun opnået 1. præmie ved de 5 - og 4 gange med vinderplaceringer.

Donna er falsk drægtig pt - og bruger meget krudt på at finde "hvalpe" herhjemme hun kan nurse. Det tog klart 10 % af intensiteten og fokus. Alligevel fik hun 1. præmie - så hun har opnået flot stabilitet. 

Det føles fint at "slippe" LP3 nu :) Lige pt trænger især jeg til at lave noget andet med hende ......Måske vi vender tilbage, men nu er der LP pause - og nye rallyudfordringer venter! Husets " gammel-mand" Gimli på 8½ - som ikke er trænet i 3 års tid - blev tilmeldt rally ekspertklassen i går. Der manglede deltagere, og lige pt har han det faktisk rigtig godt. Han har svær spondylose, men inden han fik dette konstateret var vi til mange prøver sammen, og han har opnået flotte titler og ELSKER at træne. Så vi havde nu grund til at støve rally lidt af - for at komme til den prøve. Rent fysisk er han ude at stand til at sætte sig særligt hurtigt - rygsøjlen er groet sammen til en "stiv pind", men han har ikke smerter. Det ville give fejl - det vidste jeg, men hold op, hvor var han glad for at være med!!! SÅ fedt - storlogrende, småvuffende  - sikke en fest :D

Imponerende han fik 91 points i rally ekspertklassen. Helt klart fik han fratræk for 3* forsinket reaktion i "plads" - men resten var super fint!


Casey fik en IB ditto :D Slet ikke trænet rally i et år - og bakke ved siden kan hun kun i heldige tilfælde - og generelt keder hun sig i rally. Såeh - 2 mistede øvelser + det løse = IB.

Kun meldt til for hyggens skyld - jeg vidste godt hun slet ikke var "der".

28. sep. 
2013

Off. LP/Rallyprøver i Lyngby i dag. Også DSS Landskonkurrence,som collierne var en en del af indtil i år. Det var rigtig rart at støtte op - og være med,som vi plejer.
 
Rammstein alias Lapinette´s Count Basie stillede op i rally begynder m. ejer Lone.

KÆMPE til lykke med 1.pind og 79 points!!!!!!Kennelmor er ligeledes meget spændt på de kommende avlsplaner m. Rammse som er faldet på plads de sidste dage!

Donna var også oppe i dag - i LP3. Hun er DKLPCH nu, men vi møder op til de prøver vi var meldt til.

Ikke trænet 14 dage pga udstilling, og førerens vældigt hårdnakkede forkølelse, så hun var oppe i det røde felt af ivrighed. Det gav et par fejl - men vi fik 1. præmie - 4. vinder og 240,5 points!!


22. sep. 
2013

International DKK- udstilling i Ballerup i dag. Dommer : Ole Staunskjær.

2  Lapinetter tilmeldt. Oprindeligt havde Lone tilmeldt Madonna - og så meldte jeg Donna til for hyggens skyld.

Donna er udstillet få gange som ung, men "sporten" har aldrig rigtig fanget. Det tror jeg så måske den kommer til nu :) 

Donna startede med at vinde åben klasse, tæver med excellent, CK - foran ellers meget vindende hunde. Bedste tæveklasse - med bl.a. 3 championtæver  - vandt hun også. 

Så skulle deres konkurreres om Bedst i Racen - og vi var oppe mod en af top hannerne her i DK. Jeg troede jeg så syner da dommer rakte os den røde roset. 

Lone lånte mit kamera men det gik i udu til aller sidst,så vinderbilledet må man tænke sig til. Men herunder Donna i ringen.

Det var endnu en titel til stamtavlen - idet hun blev Københavnsvinder : KBHV13

Derudover cert og cacib. Nu går jagten ind på 2 certer mere :)


LP1 LP2 LP3 DKLPCH RBM RØM DKRLCH KBHV13 Lapinette´s Prima Donna  - wow, mor er stolt!!

Kritik : Prima strørrelse. Herlig type. Langt og smukt hoved. Dejligt udtryk. Korrekt bid. Velansatte ører. Prima front. Typisk overlinje. Tip top farve og pels. Bevæger sig med herlig udstråling og godt drive.

Madonna ( L. Easy Tiger ) klarede det også super flot. Hendes ejer gik SELV i ringen med hende, efter moderat pres ;)

Det var rigtig godt - og de klarede sig flot, og Madonna stod faktisk fint. Jeg er 100 på hun havde hoppet op af mig non stop, så TAK for du turde, Lone!!

Madonna fik VG, og blev 2.vinder i en klasse på 4. STORT til lykke med det!!!

Kritikken var rigtig fin. Den kommer ind, når jeg har korrekte ordlyd. 


L. Easy Tiger ( 10 mdr. ) - VG, 2.vinder, juniorklassen.

21. sep. 
2013

KÆMPE til lykke til de 2 D-piger, som i dag deltog i off. rallyprøver v.int. DKK prøver i Albertslund. De var begge oppe i øvede klassen.KÆMPE til lykke til Smilla ( L.Disco Diva ) og Birgitte m. 96 points, 1. vinder - og RØM titel. 
Nu hedder Smilla LP1 RBM RØM Lapinette´s Disco Diva

KÆMPE til lykke til Summer ( L.Dancing Queen ) og Ellyn m. 83 points, 3. vinder - og 2.pind i klassen. 1 pind mere  -så har hun samme titler som Smilla. 

15. sep. 
2013

I dag var Smilla ( L. Disco Diva ) oppe i rally øvede klassen - også i Måløv. 

Det gik godt - hun fik 97 points, og blev 2. vinder.

STORT til lykke med det!


Søster Summer ( L. Dancing Queen ) var også oppe i rally øvede i går - og bestod klassen m. 76 points - hvilket ikke er helt nok til en "pind". Ellyn gjorde et flot arbejde med at få hende gennem klassen, men Summer havde det tydeligt ikke godt. Det var også det første Ellyn sagde, da jeg stødte til - inden de var oppe. Summer ville ikke spise morgenmad, og var "ved siden af sig selv".  Hun bevægede sig med lidt opkneben bug, syntes jeg da jeg så dem i ringen - og havde så åbenbart også kvalme. 

Hun blev vaccineret torsdag - så enten spøger den, eller også er det kommende løbetid, som spøger. 

Men flot arbejde - og TIL LYKKE med bestået prøve!

14. sep. 
2013

I dag deltog Donna og jeg i off. LP prøver hos belgier-klubben i Måløv.  Prøvestedet lå ligesom i en "gryde" og det var godt nok varmt. Vi havde en del ventetid også.

Men Donna arbejdede super flot - som jeg ved hun kan, og udvistet den stabilitet, som jeg faktisk synes hun er trænet godt op til nu. Hun smed 4  ( øvelsen gav 8 ) dumme points i, ikke at indtage dæk i positioner under gang - den plejer hun ellers at være sikker i. Resten af programmet var stortset fejltrit. Mange 10 taller, og derudover 9,5 - og et enkelt 9 tal. 

Flot tempo - meget intenst - det var en fed prøve. 

265,5 points - hvilket er vældig mange - og derfor også 1.vinder på dagen.

Det var 3. gang vi fik 1.præmie - så i dag fik hun titlen DKLPCH. 

Dommer var Marianne Jensen - og vi fik 10 i helhed, og mange fine ord. Stor oplevelse! 

Mors dygtige, dejlige og fantastiske Donna!!!


LP1 LP2 LP3 DKLPCH RBM RØM DLRLCH Lapinette´s Prima Donna 

24. aug
2013

I dag debuterede Summer ( L. Dancing Queen ) i Rally Øvede klassen til off. prøve hos Border collie Klubben. Det gjorde hun fint - hun fik en "pind" og 82 points.

STORT til lykke til Ellyn og Summer!


03.juli
2013
Igen i dag var et par zoble piger på hhv LP og rallybanerne med stor succes. 

Lapinette´s Prima Donna fik sin 2.  1.præmie i LP3 - denne gang med "kun" 234 points, men det er den bedste prøve hun har gået ever. Hun fik 0 i indkald - for idet hun løber mod mig i super flot tempo - kigger hun ud på dem, som sidder på sidelinien - og da jeg siger "stå" er hun ikke fokuseret på mig. 2-3 m efter keglen kigger hun så på mig, og man kan bare se udtrykket "åhhh, pis" :) :) Yes - tøsen, MEN det er dig vel undt. Godt nok sjældent hun ikke bare glor på mig konstant. Til gengæld fik hun 10 i felt og 9 i udlagte apporter, så armene kan ikke komme ned. Havde hun taget indkald til 10 som vanligt, havde pointene jo været helt vildt høje - og så havde jeg været ulidelig de næste 14 dage :D

Smilla  ( Lapinette´s Disco Diva - og Donnas datter ) fik 100 og RBM titel sidste weekend, og så er man rykket op - men behøver det ikke. Birgitte ringede - what to do ? Jeg syntes jo bestemt hun skulle nuppe øvede klassen, for eftersom de træner hos mig, ved jeg de kender skiltene :) God plan - for det gik super flot. 

94 points og 3. vinder i rally øvede. KÆMPE til lykke med det!!!


Madonna ( L. Easy Tiger ) og Rammstein ( L. Count Basie ) har været til afsluttende prøver hos træner Sabine. Madonna har været til hvalpeprøve - og Rammstein har været til begynderprøve - svarende til DSSK og DCKs diplomprøver ( svarer igen til LP1 med lidt hjælp ). Dommer var Hans Ove Pedersen. 

Begge lavede super flotte prøver med ejer Lone - og Rammstein fik 163,5 points og 1. præmie. Så nu glæder jeg mig til at se ham ude på de grønne baner :) KÆMPE til lykke!!!

22.juni
2013
Hat-trick i dag. Officielle LP og rallyprøver i Lyngby, arr. af OES klubben.

3 * Lapinetter deltog

3* 1. vindere i deres klasser

3* nye titler

Fra venstre er det : 
LP1 RBM Lapinette´s Disco Diva ( 100 points i rally begynder i dag )
LP1 LP2 LP3 RBM RØM DKRLCH Lapinette´s Prima Donna ( 247,5 points i LP3 i dag )
LP1 RBM Lapinette´s Dancing Queen ( 170 points i LP1 i dag )

Jeg er MEGA stolt. Kæmpe til lykke til Smilla og Summers ejere - Birgitte og Ellyn. Super flot arbejde!!!

13.juni
2013

Det lader til E-kuldet er nogle rigtigt små linselus :) Kun lige blevet 7 mdr - og de fører sig frem. 

Bianca ( L.Eternal Flame ) var på forsiden af Collie-Bladet i forrige nr - med et super flot billede Emilie har taget kort efter hun flyttede hjem til familien.Timmy ( L. Eye of the Tiger )  nøjes ikke med et billede - næh, ham er der nu skrevet en hel bog om. Forfatter er Hanne Mathiasen, som måske er mest kendt for sin bog " Opdræt - med omhu og omtanke" ( det er den jeg kender bedst, i al fald - står på hylden her ).

Hun er i gang med en serie af børnebøger ved navn Hunde-liv  - og der er bogen om En hundehvalp "Timmy"  en af dem. Såvidt jeg er orienteret, beskriver den hans opvækst og flytning til familien i "børnehøjde". Det er et projekt Susanne har samarbejdet med Hanne om - jeg har kun været involveret når de skulle bruge mine billeder i fuld str. Bogen er fuld af billeder! 

Den er sendt til tryk - og planen er den udkommer her over sommeren. DEN glæder jeg mig til at se :)30.maj
2013

Bassie ( Lapinette´s Back in Black ) blev 30. maj far til 4 fine hvalpe hos Kennel Ebony Moor i Odder, Jylland. 

Alba fødte 7 hvalpe, men 3 var desværre meget små og var døde ved fødslen. Endnu en hvalp var ikke særligt stor ( 145 gram ), men han sutter fint og er livlig. De andre 3 er også livlige og friske. Her under 1 døgn efter, har de alle taget på - helt op til 20 gram. stk.

Det blev til 2 tricolour hanner, 1 zobel han - og en tricolour pige. 

Stort til lykke til Iben!! Jeg glæder mig meget til at følge de 4 fremover!

26.maj
2013

Dag 2 af collie-marathon. LP og rallyprøver. 6 Lapinetter oprindeligt tilmeldt, men 2 trukket igen. 

Min egen Donna fik  en 2.præmie i LP3 - 6 points fra 1. præmien, med 0 i udlagte apporter. Casey havde sin debut, og gjorde nogle ting aldeles fantastisk, og andre totalt hjernedødt. Som ventet :) Hun har ikke været trænet nok, da hun har været syg og på medicin en måned. Småting gav dog nuller, så den er "om hjørnet". 

De 2 D-piger debuterede begge i det "modsatte" af, hvad de hver især arbejdede med sidste år. Smilla fik sin LP1 sidste år, og Summer RBM. I dag arbejdede de omvendt. 


STORT til lykke til Lapinette´s Disco Diva "Smilla" med pind i rally begynder, 87 points og 2.vinder!!


STORT til lykke til Lapinette´s Dancing Queen "Summer" , med bestået LP1 prøve - med 2.præmie og 141 points ( 0 i dæk - rejser sig og forlader positionen efter 40 sek. ). 1.præmien er der næste gang!

25.maj
2013Lapinette´s Easy Tiger - SL BIR hvalp

Denne weekend har været collie-marathon-weekend. DCK har afholdt udstilling både lørdag og søndag,og søndag var der tillige LP og rallyprøver. Sidstnævnte noget vi altid glæder os meget til herhjemme.

I år fik jeg dog færten af, at Lapinette´s Easy Tiger var tilmeldt udstilling af ejer, og da jeg for lang tid siden var spurgt om jeg kunne passe Summer denne weekend, skyndte jeg mig at melde hende til, for at kunne se lille Madonna - og evt. hjælpe/støtte ejer, hvis der var brug for det. 

Det var en god plan. Pragtfuld dag vi havde sammen - og Madonna endte såmænd som BIR hvalp. Også den eneste såmænd, men kritikken var godt nok flot - og SL fik hun da også. Her kritikken :

 Normaly developed, very femine, very well constructed and good substance on the body. Good length of head and correct straight lines. Muzzle could be at little more filled up and underjaw stronger. A little heavy ears. Excellent topline, very weel angl. behind and well laid shoulders. Correct tailset and carring. Moves with drive. Good coat for the age and beautiful colour. Open and with selfconfidence.

Jeg syntes selv Summers front var udviklet en del siden marts, hvor hun blev udstillet sidst - og det syntes denne dommer vist også. Flot kritik - og hun fik sørme Excellent m. CK, MK3. Super sejt! Jeg tænkte nu nok hun kunne gøre det bedre end det very good sidst, men hun har også udviklet sig rigtig flot den tid, der er gået. Bliver spændende at se hende det næste års tid. Da jeg puttede hende i bad fredag, røg al hendes uld stort set af - så det var en ret nedfældet colliepige, som kom i ringen.

Kritik :

feminin elegant, correct prop. Well constructed and enough bone. Long feminene head, with straight line, the underjaw could be stronger. Med. brown eyes, correct ears. Excellent topline, very weel angl moves with drive. The underwool is a little thin because of the time of the year. Calm with selvconfidence


Lapinette´s Dancing Queen - EXC CK MK3

Jeg er personligt meget glad for de fine kommentarer omkring at hundene bevæger sig med "drive" og deres temperamentsbeskrivelser. Selvtillid skrives om dem begge. Herligt.....! 

 

05.maj
2013I dag afholdtes årets Lapinettedag. 15 hunde deltog - 12 Lapinetter + 3 bonushunde. 2 tilmeldte måtte melde afbud med kort frist - dels pga sygdom og noget arbejde som pludselig meldte sig. 21.30 aftenen før måtte instruktøren også melde afbud, da hun lå syg med feber :)

Heldigvis kunne Jeannette og Karin træde til og instruere i, hvordan man starter spor op. Jeg havde tricks-træning og intro til klikker + lidt soignering.

Trods lidt feber-redning i sidste øjeblik blev det den mest pragtfulde dag med dejligt samvær en hel dag i skoven og lækker middag bagefter!!

Jeg fik taget lidt billeder på dagen, der kommer i galleriet. Desværre har jeg ikke fået alle hunde med i løbet af dagen - så håber at kunne supplere med andres billeder også.

KÆMPE tak for flot fremmøde - sikke en fantastisk dag vi havde!!! Glæder mig allerede til næste år :)

Middagen var på sammenskudsbasis - og det var fantastisk. Rosinen i pølse-enden var dog denne kage som Divas ejere smed i puljen. Sikke en kæmpe overraskelse - smuk og smagte fantastisk med fyld af noget hindbærcreme, hvid tobleronecreme og petitfour bunde. Vi spiste næsten alle vores egen hund :) 

05.maj
2013Diva ( L. Blues in C ) og Frank fik i dag 3. og dermed sidste pind i rally begynderklassen ved int. prøver i Albertslund.
1. vinder - og titlen RBM kom i hus.

KÆMPE TILLYKKE herfra!

 

30.april
2013


Alba er i dag scannet, og dyrlægen så indtil flere fine fostre ( og mente snildt der kunne være flere endnu ), så Alba og Bassies date ultimo marts har båret frugt - der er hvalpe på vej. 

Begge hunde har A hofter, og der er fotograferet en del familie omkring dem - alle HD frie. Begge hunde har ligeledes gennemgået UHM, og med fint resultat. 

Så vidt vides, er der pt. reserveret en del hvalpe efter Alba og Bassie, men er man interesseret i en hvalp, kan man læse mere om Kennel Ebony Moor ( beliggende Odder, Jylland ) , og kontakte Iben her : Kennel Ebony Moor

 

20.april
2013

I dag afholdte DCK UHM. 2 Lapinetter deltog - nemlig 2/3 af D kuldet. De to piger var med - Smilla og Summer.

Smilla var oppe først, og var glad og ville gerne håndteres og meget gerne snakke med figuranten. Legede flot - og havde den sejeste reaktion på kedeldragt jeg nogen sinde har set. Kedeldragten røg op, hun standede bare hos Birgitte, kiggede 2 sekunder og styrtede så hen og snuste til den. 5 på nysgerrighed - flot - og 1 på afreaktion.

Lyddelen gav et 3 tal. Også her blev hun stående hos Birgitte. Men hun søgte ikke hen for at undersøge, og skulle overtales en del til at komme hen. Dog 1 på afreaktion, så det var super. Skuddet brød hun sig ikke om, og ville ikke genoptage legen. Der blev sat kryds i 5. Det var overraskende for os alle der kender hende, tror jeg - nytårsaften var hun kyskold, og fam. har aldrig oplevet hende reagere på noget som helst. Men det må man jo bare tage til efterretning, og så være opmærksom fremadrettet.

Summer lavede en fantatisk UHM - kunne næsten ikke være bedre. 4/5 på håndteringstingene, masser af leg ( hold da op, der er knald på den hund, var nærmeste beskrivers reaktion), 1 på afreaktion på kedeldragt, og hun var så ligeglad at hun under de 3 ture forbi, samlede en 1,5 m lang gren op i skovbunden og bar den frem og tilbage på turene, mens den blev tygget lystigt i : ) Lyden var formidabelt - Idet kæden trækkes, ryger Summer af sted som skudt ud af kanon - og jeg nåede at tænke - uha - men det var direkte hen og tjekke lyden ud :) 5 på nysgerrighed der og 1 på afreaktion - og 1 på skud. Hun end ikke blinkede, da der blev skudt.  Super duper hundepige! 

Som sædvanlig utroligt lærerigt - skulle jeg have gættet på lyddelen ( og jeg kender begge piger godt, og ser dem hele tiden ) og jeg kendte de to reaktioner på lyd, men ikke hvem - så ville jeg nok have gættet modsat. Det beviser for mig, hvor vigtigt UHM er - især hvis man påtænker avl. Smilla lavede en flot UHM, bortset fra det skud. En glad hundepige. Summers var super - og det er jo dejligt at få afklaret ift at hun er påtænkt at skulle i avl her i huset i 2014. Men i hele taget er det utroligt lærerigt som opdrætter, at se hvordan de "blev". Selv om jeg er dem hele tiden, kan en UHM ikke erstattes af noget. Hver eneste gang jeg har været af sted, har der været overraskelser. 

9 Lapinetter er nu beskrevet - ud af 22 hvalpe, og de 5 er stadig for små :) Så 9 ud af 17 i rette alder, er over 50 % - det er jeg meget, meget glad for - og stolt af! 

KÆMPE tak til Ellyn og Birgitte for at stille op!  

 

2.marts
2013

I dag afholdtes årets første udstilling hos DCK - og traditionen tro, blev årets bedste collies hædret og fejret. I år blev  hele 3 klasser i hhv LP og rally vundet af Lapinette collier. Casey ( L. Classic Blue Note ) var årets brugsprøvede collie, og Årets collie i Rally øvede klassen. Summer ( L. Dancing Queen ) var Årets collie i Rally Begynder. STORT til lykke til Ellyn og Summer!!! 


Pigerne med alle deres præmier!!

Derudover var 2 små pus fra E-kuldet tilmeldt udstillingen. Kun 3½ måned gamle - så de har kun måttet udstilles i 14 dage :) Men både Bianca ( L. Eternal Flame ) og Timmy ( L. Eye of The Tiger ) stillede i babyklasse. Begge fik SL, super kritikker og blev 2.vindere i deres klasser. De var super at have med  - så helt kanon oplevelse!

Timmys kritik :
"3 en halv mrd maskulin sødmefyldt udtryk, velafrundet næseparti, lidt tungt kippende øre,korrekt saksebid, herligt temperament, udemærket hals og overlinje, lidt faldende i kryds som gør at han står lidt understillet, udemærket dobbeltpels for alderen.Velbårende hale i bevægelse som i stand, bevæger sig udemærket, skridt stabilt for alderen."

Biancas kritik : 
"3 ½ mdr gammel tæve, feminin herligt udtryksfuldt hoved, velansatte ører som kipper korrekt, mørke mandelformede øjne, korrekt saksebid, herligt pigment, lige bred i sin forstilling, herlig hals og overlinie, udmærket pels for alderen. Prima vinklet bag. En anelse højt båren hale i bevægelse"

"Summer blev også udstillet - og fik VG i mellemklassen. Også flot kritik, men fronten mangler at udvikles. Derudover meget flot kritik.


21.januar
2013
Der kom i dag besked fra DCK. Årets lydigheds og rallyhunde er fundet - og også denne gang er der Lapinette-hunde i blandt vinderne. 3 ud af 8 klasser, har en "Lapinette" som Årets hund. 

Casey - Lapinettes Classic Blue Note er Årets hund i Rally øvede, samt Årets Brugsprøvede hund. Casey bor her og er Mors hund :) Hun blev 2 år i maj, og var totalt højløbsk til både brugsprøven og en af rallyprøverne. Så jeg er meget tilfreds. Hun er stadig meget ung.

Summer - Lapinette´s Dancing Queen - er Årets hund i Rally Begynder. Super flot - idet hun har taget de 3 pinde,da hun var 13-15 mdr. Mao endda rigtig ung :) KÆMPE til lykke til Ellyn og Summer.