2011 - fra maj, hvor siden startede.

05.december 2011

KÆMPE til lykke til Rammstein ( Lapinettes Count Basie ) og ejer Lone, som havde meldt til juleskuet i Næstved i dag.

Det gik kanon godt. Rammstein fik excellent, og blev 2.vinder i sin klasse. Krtikken kommer her :

"18 mdr maskulin hanhund, godt hoved og udtryk, korrekt bid, god underkæbe, velansatte ører, god hals, overlinie og kryds, velansat velbåren hale, velvinklet fremme og bag, god ribbenshvælving, rør sig ganske godt fra siden, men snævert fremme, ok bag, udmærket pels og temperament."


En Rammstein i julehumør :o) 

05.december 2011

KÆMPE til lykke til Trixie og Siri, som i dag var til prøve hos NKK, og erhvervede broncemærket i agility, Trixie 1½ år gammel !!

Du hun var 6 mdr.fik hun broncemærket i lydighed, så hun er en dygtig pige!!

SÅ flot og jeg er meget stolt.

Ejer Siri har berettet hun har trænet med lave forhindringer fra start, for at få så meget fart på som muligt. Først i sidste uge kom de op i den reglementerede højde.Så imponerende flot!! Og farten har hun godt nok....det så jeg jo i sommers. Der er dælme knald på!


Trixie ( Lapinette´s Chattanooga Choo Choo, nu med broncemærket i agililty.Billede fra i sommers af Anita Graversen ).

26.november 2011

I dag løb Årets Juleudstilling af stablen i Dansk Collie Klub.

5 hvalpe her fra huset var meldt til, men Divas ejere rendte desværre ind i noget af al den virus som florerer pt. så de måtte melde fra.

Summer og Smilla fra D kuldet stillede op i babyklasse, og Casey og Rammstein op i Mellemklassen. Dommer var Miranda Blake, England.

De 2 små klarede det super fint, og fik fantastiske kritikker. Begge med SL, og Summer som 2. vinder og Smilla som 3.vinder.

Casey og Rammstein fik begge Very Good, og også med fine kritikker. Anken på Casey var primært for meget sort i pelsen, og ja, det har hun jo. Rammstein fik også flot kritik, men han manglede lidt fremdrift i bevægelserne, ifølge dommer. Det var så helt med vilje, ellers var der gået party i den :) Ro og kontrol var nøgleordene for hans debut.

Casey og Rammstein blev lånt ud til juniorhandling til Kasper og Jakob,som de ikke kender i forvejen. Det gik fint. De er dygtige, de to!

Rigtig dejlig oplevelse! Her lidt billeder fra dagen:

 
Billede 1, lille frække Summer venter på at komme på bordet og blive gjort klart. Billede 2, Smilla....som er mindst lige så fræk :)))

 
Billede 1, er Jakob med Casey. Jeg var selv i ringen med hende i MK,men har ingen billeder af dette. Billede 2, er Rammstein og Kasper ( og lidt mere Casey bagved )

12.november 2011

Så har Casey hentet sin første rallytitel!

Hermed hedder hun nu LP1 RBM Lapinette´s Classic Blue Note

Vi var til rallyprøver i Dansk Shetland Sheepdog klub i dig, og Casey opnåede 100 points ( 100 er max ),blev 2.vinder og fik sin RBM titel.

Andrea gik en perfekt ½ bane, men syntes så det var tid til godbid, og nølede derfor i pladssidninger. Det er noget dyrt,så 80 points var dagens score. Men det er nu  nok til en "bestået",så hun fik sin 2. pind i øvede klassen i dag.


2 rally piger.......!

15.oktober 2011

Dansk Collie Klub afholdte i dag officielle lydigheds og rallyprøver. Der  er blevet tradition gennem de sidste 2 år, og det er glædeligt at se at flere og flere collies deltager. Der var rigtigt mange i dag.

Casey og Andrea var med mig i byen, og klarede sig hver især rigtig flot. Casey stillede op i LP1 og rallybegynder. Andrea var tilmeldt rally øvede efter 3 år stort set uden træning, og jeg nåede heller ikke det jeg havde påtænkt efter hvalpene var flyttet :-) Ud fra de præmisser, var det er rigtigt flot resultat. Fejlene kommer fordi hun bliver for ivrig,og går ind i min bane - det kunne jeg også se på dommersedlen, som blev udleveret :-)


Casey alias Lapinette´s Classic Blue Note - 1. præmie og 2. vinder i LP1 med 172 points ( max er 180 ). 17 mdr. gammel


Casey  og hendes mor, Andrea ( Sti-lo´s Andrea ) med hhv. 95 points i rally begynder, og 93 points i rally øvede!

STORT til lykke også til Cloie ( Lapinette´s Cool Jazz ) og fører Karin, som fik en rigtig flot 2. præmie i LP1. Et sølle ½ point fra 1. præmien ( 149,5 points ). De lavede SÅ flot et program, men i fællesdæk rejste Cloie sig straks og løb til Karin. Men så mange points med et 0 i dæk er super flot, og næste gang så er titlen der!!

 

20.september
2011

D kuldet er nu øjenlyst, og alle 3 har en meget lille CRD - også kaldet "go normal" ( sagde dyrlægen ). Det er jeg meget tilfreds med. Derudover har de alle 3 gennemgået hvalpe-mentaltest, med flot resultat. De enkeltes tests ligger under deres navn på hvalpesiden.


L. Disco Diva, L. Dancing Queen og L. Daddy Cool

10.september
2011

Må jeg præsentere :

LP1 LP2 LP3 RBM RØM DKRLCH Mac Ørtoft´s Rising Star


Gimli fik 98 points og blev 3. vinder ved dagens rallyprøver hos Amagerlands træning og Adfærd. Dermed er han Dansk Rally champion. Den 3. af mine hunde som opnår denne titel.


Casey var oppe i begynderklassen. Totalt højløbsk - lige dagen til parring, hvis man ville det :-) Vi kunne først komme på banen, lige da det var vores tur, så kunne ikke varme op. 
Alligevel fik Casey 95 points, og sin første rallypind i begynderklassen!

STORT TILLYKKE til Cloie - med 93 points, og 2. vinder i rally øvede klassen. SÅ flot!!


billede fra uoff. prøve i sommers

07.september
2011

KÆMPE TIL LYKKE
til HELE C kuldet og deres ejere.

Rammstein, Diva og Chico har nu fået deres hoftestatus fra DKK - og den er også A i alle 3 tilfælde.

Jeg er MEGET, MEGET stolt over at hele kuldet har A hofter, men i den grad også at alle er fotograferede. KÆMPE tak til ejerne!!!


C- kuldet - samlet lige omkring deres 1 års fødselsdag. Her er de alle 7 !!

03.september
2011


STORT TILLYKKE til Trixie ( Lapinette´s Chattanooga Choo Choo )  ( og ejere Tom og Siri ) som har fået bedst mulige status på hofterne - nemlig A!

 

 

02.september
2011


STORT TILLYKKE til Cloie ( RBM Lapinette´s Cool Jazz ) og Jeannette og Karin med gennemført UHM i dag. En fin test, havde testleder sagt........og hun var nem at håndtere, stressede ikke over 3 minutters stilstand og ville MEGET gerne lege. Hun var ikke så hurtig til at afreagere på kedeldragt og lyd - der fik hun to 4- taller. Til gengæld afreagerede hun fint prøven igennem - og endte med 2 på skud. Spøgelserne var hun helt ligeglad med. Jeg får scannet skemaet ind og lagt ind snarest.

21.august
2011


STORT TILLYKKE til Jeannette og Cloie ( Lapinette´s Cool Jazz ) som i dag opnåede titlen RBM ( RallyBegynderMester)
De fik 100 points, blev 2. vinder - og eftersom 100 points ( max ) er lig med titel, fik de titlen RBM.


RBM Lapinette´s Cool Jazz

 

04. august
2011

STORT til lykke til Casey ( Lapinette´s Classic Blue Note), Dina ( Lapinette´s Chelsea Bridge ) og Cloie ( Lapinette´s Cool Jazz ), som er blevet HD fotograferede - og i dag kom svaret fra DKK. De har alle 3 bedst mulige hofter - nemlig A.

  
Casey, Dina - og Cloie
 

27.juli
2011

Donna er nedkommet med 3 dejlige zoble hvalpe. 2 tæver og 1 han. Se mere på hvalpesiden og i bloggen


08.juli
2011
I dag er det Honeys fødselsdag - 6 år bliver hun :-) Hurra hurra......I dagens anledning er hendes side nu lavet, og så satser jeg på at nå en del mere de nærmeste dage, hvor jeg har sat tid af til at komme igennem denne side, og få den færdig.
26. juni 2011 Så er Lapinettes nye hjemmeside gået i luften. Og var jeg klar ?? Næh.....men næsten. Jeg vil sætte en times tid af dagligt den næste tid, og få lavet sider til hver hund af huset - og til hver hvalp af huset. Så der skal nok blive fyldt en masse på.
24.juni 2011 Det er i dag bekræftet, at Donna venter hvalpe :-) Weeeeee - jeg glæder mig. Vi var til scanning hos dyrlæge Nina - og vi talte 8 stk hvalpe. Da Nina søgte længere op, skyggede milten, så der kan også ligge nogle bag den, sagde hun. Jeg HÅBER dog Donna nøjes med 8. Der er reserveret hvalpe fra dette kuld, men det er stadig muligt at reservere. Jeg vil snarest opdatere hvalpesiden omkring info om dette.
18.juni 2011

I dag gik turen til Albertslund til internationale prøver. Casey var tilmeldt LP1  og Honey rally ekspert. Casey fik 1. præmie i LP1 med 170 points - og blev 2. vinder på dagen - 13 mdr. gammel.
Honey fik 99 points og blev 1. vinder i rally ekspertklassen - så nu er hun Dansk Rally Champion. Dette opnået på 3 prøver i "rap"  inden for en måned. Mors dygtige piger!


LP1 Lapinette´s Classic Blue Note &
LP1 LP2 RBM RØM DKRLCH Jerose´s Jacinth

12.juni. 2011

I dag deltog vi i officielle rallyprøver afholdt af Sydkystens Hundeskole. Det blev en fin dag. 
Andrea var til sin første prøve i 2 år - og fik den pind hun manglede i Begynderklassen. Dermed kan hun nu tituleres LP1 RBM Sti-lo´s Andrea
Honey blev 3. vinder i ekspertklassen med flotte 98 points - og fik dermed cert.
Gimli fik 95 points i ekspertklassen - og fik dermed også et cert. Nu mangler både Honey og han kun et, for at opnå championat.


2 Blondiner med hver et cert i rally - og en nybagt LP1 RBM Sti-lo´s Andrea

28.maj 2011

DCK afholdte off. LP og rallyprøver i dag. Jeg var en af arrangørerne, men havde alligevel meldt Honey og Gimli til i rally ekspertklassen. Det gik fint.
Honey fik sit første cert i klassen - med 98 points, og som 1. vinder af klassen.
Gimli og jeg måtte tage en øvelse om, idet han trippede i "stå, fører gå rundt om". Ellers gik han pænt - og fik 93 points. 2 point fra certet.