LP1 RBM Sti-lo´s Andrea

Andrea er en super hund. Utrolig glad og lynende hurtig. Hun valgte mig selv. Hun boede i en flok hos en opdrætter, hvor hun fik en del tæsk af de andre hunde. I.f.m. noget ringtræning løb hun pludselig fra den anden ende af lokalet lige hen til mig, satte sig foran mig med ørerne helt tilbage og de mest bedårende øjne, og da jeg så satte mig ned til hende lagde hun sig ned på ryggen, mens halen logrede helt vildt. Da var hun 15 mdr.
 Det så hendes opdrætter - og så blev jeg
spurgt om jeg havde lyst til at få Andrea på ferie, da hun ikke trivedes i sin flok. Det blev en lang ferie - hun bor her stadig, og hun er for længst blevet min hund på papiret.
 Andrea valgte mig i sin tid - og det holder ved. Hun er glad for alle mennesker, men hun er altid lige hvor jeg er. Om natten sover hun under min seng - lige under, hvor jeg ligger.
 Andrea har et super temperament - hun elsker der sker noget, og er meget intens i hvad hun gør.
Jeg fandt hurtigt ud af, at hun er meget lærevillig - og i særdeleshed er hun nem at have en super kontakt med. D.v.s. lineføring, fri ved fod o.s.v. er intet problem. Det har været sværere for hende at lære at "stå" - for Andrea står helst ikke stille længe ad gangen - hun har utrolig meget krudt bagi. Hun er nærmest border collie-agtig i sin adfærd til tider. Hun fik LP1 titel relativt hurtigt, men har holdt pause et par år, da hun har haft hvalpe. To kuld er det blevet til - hvor jeg har beholdt Casey fra kuld nr. 2. Fra kuld 1 har jeg beholdt avlsretten over Bassie. Andrea fik RBM titel i 2011, efter ikke at have været trænet meget de sidste par år.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HOME

BACK

Foto-galleri

Lydighedsresultater

Rallyresultater

Udstilling

 

Hofter : A

Indekstal, juli 2011 : 103 

Øjne : let CRD

 

 

Mor til

B-kuldet alias ACDC-kuldet

og

C- kuldet alias Jazz-kuldet.