Hvalpe 2020/2021Update 27.10.2020Jeg har fået scannet Icha, og hun var desværre tom. Det er første gang nogen sinde jeg prøver det, og det er lidt uforståeligt. Hun har fået taget progesterontest,så vi ved vi tog af sted rette dag - og hannens sæd er i top ( både testet - men han har også hvalpe på pt 5 uger i Sverige ). Fin parring fik vi - og så hjem igen. Hun er også herpesvaccineret. Men af en eller anden grund syntes Icha åbenbart ikke hun skulle have hvalpe. Det må bare tages ad notam.

Jeg kan glæde mig over det er første gang jeg prøver det ( at de slet ikke bliver drægtige ) - det sker jo jævnligt. Kayleigh har 6 mdr mellem sine løbetider, og kommer forventet her i dec. Det havde været tæt på Icha, hvis alt var gået efter bogen - så planen var at parre Kayleigh til sommer. Det rykkes nu frem og bliver nu her til dec.
Springmist Sunfire of Aegon "Kayleigh"


Lapinette´s Heaven´s on Fire "Huxi"

Derudover vil Kayleigh blive parret primo 2021. Hun mangler at gennemgå mentalbeskrivelse ( skal hun 12. sep ), og at blive udstillet - men så er hun klar. Jeg forventer hun klarer begge dele super fint. Kayleigh er hentet i Sverige på Kennel Springmist, og bor hos Sanne og Thomas lige om hjørnet. Jeg har avlsretten over hende, så vi har et fint samarbejde om Kayleigh. Kayleigh vil få hvalpene her hos mig, så de får det med i rygsækken, som hvalpe af huset plejer at få. Hun har A hofter og 0 på albuerne ( har hele kuldet ), og er genetisk fri på øjnene.

Hvis alt går som jeg ønsker i skrivende stund, vil hun blive parret med Huxi - Lapinettes Heaven´s on Fire. Han er fra et kuld, hvor 6 er HD fotograferet med A, 1 med B - og en er ikke fotograferet.Linien er meget stærk ift HD, og har skyhøjt indeks. Flere i kuldet har gennemgået mentalbeskrivelse, med super flotte resultater. Udover fine sociale kompetancer, ingen angst og megen leg, havde de virkelig meget nysgerrighed. Gik selvstændigt hurtigt frem til de forskrækkelsesmomenter der var, og undersøgte det. Fik således "5"på nysgerrighed, hvilket ikke ses ret tit - men jeg personligt er meget glad for. Huxi selv har ikke gået mentalbeskrivelse - men kuldprofilen i øvrigt er stærkt. Han er en meget social, udadvendt hanhund, som omgåes alt og alle problemfrit. Også andre hanhunde. Han har boet her på ferie mange gange, og jeg kender ham rigtigt godt.

Hvalpene kan blive zoble ( evt meget mørke zoble ) og tricolour. De bliver meget livlige, sociale og meget anvendelige ift hundesport. Der ligger arbejdslinier bag dem på begge sider, så det er hunde der vil trives optimalt med at blive trænet.