Hvalpe 2020/2021Update 29.07.2020


Lapinette´s I still got the Blues "Icha"


Springsmist´s Magic Power

2 kuld er planlagt her på kennellen. Det første er her ultimo 2020. Icha ( Lapinette´s I Still got the Blues ) forventes at gå i løbetid i september/oktober, og vil da blive parret. Icha er blue merle, og kommer fra et kuld hvor samtlige hvalpe har A hofter og 0 på albuerne ( 5 stk ).Alle er enten genetisk fri eller genetiske bærer på øjnene ihft forældrens status. Alle 5 har gennemgået mentalbeskrivelse, med "godkendte værdier", hvis vi boede i Sverige :D Skudfaste, sociale og legende.

Far til kuldet er Springmist´s Magic Power. Han har lavet en rigtig flot mentalbeskrivelse. Totalt skudfast, masser af leg - og 5 på nysgerrighed ( meget nysgerrig ) og ligeledes 4/5 på kontakt og håndtering. Super flot mental profil. Han har B hofter ( frie ) og er øjenlyst fri som voksen ( middel CRD som hvalp ). Han har godkendt mentaltest ( MT ) og mangler kun eksteriør-delen for at opnå titlen KORAD. Hele hans søskendekuld har fine sundhedsresultater og mentalbeskrivelsesresultater. Jeg har mødt hans kuldsøster Trazzla, som jeg faldt pladask for :) Typemæssigt er han meget som Icha og fam - blanding af europæiske (arbejds)-liner + amerikansk.

Hvalpene vil bliver tricolour eller blue merle. Det forventes de er MEGET sociale, udadvendte, nysgerrige og nervestærke. Meget velegnede til hundesport.En kombi jeg glæder mig meget til!!
Springmist Sunfire of Aegon "Kayleigh"


Lapinette´s Heaven´s on Fire "Huxi"

Derudover vil Kayleigh blive parret primo 2021. Hun mangler at gennemgå mentalbeskrivelse ( skal hun 12. sep ), og at blive udstillet - men så er hun klar. Jeg forventer hun klarer begge dele super fint. Kayleigh er hentet i Sverige på Kennel Springmist, og bor hos Sanne og Thomas lige om hjørnet. Jeg har avlsretten over hende, så vi har et fint samarbejde om Kayleigh. Kayleigh vil få hvalpene her hos mig, så de får det med i rygsækken, som hvalpe af huset plejer at få. Hun har A hofter og 0 på albuerne ( har hele kuldet ), og er genetisk fri på øjnene.

Hvis alt går som jeg ønsker i skrivende stund, vil hun blive parret med Huxi - Lapinettes Heaven´s on Fire. Han er fra et kuld, hvor 6 er HD fotograferet med A, 1 med B - og en er ikke fotograferet.Linien er meget stærk ift HD, og har skyhøjt indeks. Flere i kuldet har gennemgået mentalbeskrivelse, med super flotte resultater. Udover fine sociale kompetancer, ingen angst og megen leg, havde de virkelig meget nysgerrighed. Gik selvstændigt hurtigt frem til de forskrækkelsesmomenter der var, og undersøgte det. Fik således "5"på nysgerrighed, hvilket ikke ses ret tit - men jeg personligt er meget glad for. Huxi selv har ikke gået mentalbeskrivelse - men kuldprofilen i øvrigt er stærkt. Han er en meget social, udadvendt hanhund, som omgåes alt og alle problemfrit. Også andre hanhunde. Han har boet her på ferie mange gange, og jeg kender ham rigtigt godt.

Hvalpene kan blive zoble ( evt meget mørke zoble ) og tricolour. De bliver meget livlige, sociale og meget anvendelige ift hundesport. Der ligger arbejdslinier bag dem på begge sider, så det er hunde der vil trives optimalt med at blive trænet.