Hvalpe 2017/2018


I skrivende stundt ( 12. nov. 2017 ) går jeg og venter på Fanny kommer i løb. Det er 10 mdr siden sidst, og det må være på trapperne. Fanny vil blive parret med Jasper, som også er far til mit sidste kud - I kuldet. Det er hvalpe, som jeg synes har rigtigt meget af det jeg godt kan lide, og jeg er sikker på han også vil være et super match med Fanny.

Det vil blive livlige hvalpe - med en masse initiativ og foretagsomhed :) Også MEGET sociale - absolut ikke "typiske" reserverede collier. I-kuldet er nærmest labrador-agtige i sin iver for kontakt med fremmede mennesker og hunde - og Fanny har også en del af det samme.

Det vil være hunde, som er meget velegnede til hundesport af forskellig slags - og som klart vil trives rigtigt godt med at blive brugt. Fanny, mor, mormor og oldemor har alle været ( eller er ) meget dygtige lydigheds og rally-hunde. Jasper har en kuldsøster der er vildtsporschampion i Sverige, og også har fine lydighedsresultater. 3-4 af I-hvalpene træner hos mig, og de indlærer super hurtigt og vil meget gerne arbejde.

Alle hvalpene i kuldet vil blive tricolour.

Læs mere om at købe hvalp hos Lapinette HER