LP1 LP2 RBM RØM DKRLCH Jeroses Jacinth

Foto-galleri

Lydighedsresultater

Rallyresultater

Udstilling

 

Honey er en utrolig dejlig, selvsikker hund. Hun er flokkens ubestridte fører herhjemme. Hun er meget nervefast - er ikke bange for noget. Tværtom elsker hun at der sker noget.
Hun har meget byttedrift - på gåture har hun meget fokus på hvad der rører sig - og ingen fugle kan vide sig sikre, når hun er i nærheden. Hun har mange gange formået at fange en fugl i luften.
Hun er testet på får, og har også megen hyrdedrift. Jeg har sjældent set Honey så glad og med så meget liv i øjnene, som når vi har hyrdet.
Alm. lydighedstræning sagde hende ikke så meget, da hun var ung - men i en alder af 3 år viste hun pludselig stor lyst til at samarbejde. På ½ år lykkedes det at træne hende op og hente 1. præmier i hhv LP1 og RBM, og blive kvalificeret til DM i LP1 - hvor hun i øvrigt blev 3. vinder.
Honey er en utrolig lækker hund, med egenskaber jeg sætter meget højt. I skrivende stund er hun lige blevet 6 år, og har yderligere hentet LP2 titel og er blevet DKRLCH.
En glad og venlig hund, som møder alt og alle på sin vej med tillid og glæde. Nervefast - og meget arbejdsvillig. Også en kælepotte, som elsker at putte sig helt ind i hjørnet på vores hjørnesofa. Honey blev steriliseret i 2010, idet hun fik livmoderbetændelse.

Formidabel flokfører for flokken herhjemme - med stor autoritet. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

HOME

BACK

HOFTER : A

Indekstal juni, 2011 : 112

Øjne : Let CRD

MH, Sverige

Mor til A-kuldet alias Mozart-kuldet

3. vinder til DM - LP1, 2009
Årets hund nr. 2 i LP1, 2009
Årets Hund nr. 2 i rally øvede, 2010